Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΣτα δικαστήρια το πρωί οι γονείς του Άλκη που δολοφονήθηκε στη Θεσσαλονίκη

Στα δικαστήρια το πρωί οι γονείς του Άλκη που δολοφονήθηκε στη Θεσσαλονίκη

Το πρωί, αναμένεται να φτάσουν στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης, οι  γονείς του 19χρονου Άλκη. Θα συναντηθούν με  τον ανακριτή ή την ανακρίτρια που εξετάζει την  υπόθεση δολοφονίας του παιδιού τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μαζί με τους γονείς του Άλκη αναμένεται να φτάσουν στο Δικαστικό Μέγαρο και οι δύο φίλοι του 19χρονου Αλκιβιάδη,  οι οποίοι μοιραίο το βράδυ δέχτηκαν και οι ίδιοι  επίθεση από τους χούλιγκαν.

«Ας είναι το δικό μας παιδί το τελευταίο. Να θεραπευτεί το απόστημα του οπαδικού ρατσισμού. Να μην θρηνήσουν άλλοι γονείς τα παιδιά τους», θα πουν στο protothema.gr που τους συνάντησε στο σπίτι τους στη Βέροια να κάθονται στον καναπέ απέναντι από τις φωτογραφίες του Άλκη σε μικρότερη ηλικία.

«Το μόνο ελάττωμα του παιδιού μας ήταν ότι αγαπούσε την ομάδα του «ΑΡΗ». Θέλουμε δικαιοσύνη, σας παρακαλώ πολύ. Να μην κλάψουν άλλες μανούλες για τα παιδιά τους όπως κλαίω εγώ τώρα . Ειλικρινά δεν έχω μέσα μου καμία κακία και μίσος για κανέναν. Προσπαθώ να αποδεχτώ το θάνατο του παιδιού μου. Εύχομαι μέρα νύχτα να είναι το τελευταίο παιδί, ο Άλκης μου που χάθηκε τόσο άδοξα. Έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη γιατί και ο Άλκης μου, μόνο αγάπη έδινε στον κόσμο .Είναι άδικο να σκοτώνονται τα παιδιά για τις ομάδες», λέει στο protothema.gr η μάνα του Άλκη, Μελίνα Καμπάνου. «Τι να πω σε ένα παιδί που δέχεται καθημερινά την απόρριψη, που δεν το έχει αγκαλιάσει η μάνα, ο πατέρας που δεν έχει ζήσει μέσα σε μια οικογένεια που δεν έχει δεχτεί αγάπη. Τι μπορείς να πεις σε ένα παιδί; Ας είναι το δικό μου το παιδί το τελευταίο θύμα», προσθέτει στο protothema.gr η μάνα του Άλκη για τον 23χρονο Αλβανό που έχει συλληφθεί.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας

 


 

Διαβάστε Ακόμα