Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΣταμάτα - ξεκίνα στην Περιφερειακή. Μεγάλο μποτιλιάρισμα λόγω έργων στη Θεσσαλονίκη

Σταμάτα – ξεκίνα στην Περιφερειακή. Μεγάλο μποτιλιάρισμα λόγω έργων στη Θεσσαλονίκη

Συνεχίζονται οι μεγάλες καθυστερήσεις στην Περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης, με κατεύθυνση προς τα ανατολικά, λόγω εκτέλεσης εργασιών ασφαλτόστρωσης.

Τα οχήματα σχηματίζουν ουρές από το ύψος του νοσοκομείου Παπαγεωργίου, καθώς η διέλευση των οχημάτων στο σημείο των έργων διεξάγεται από μία λωρίδα κυκλοφορίας.

Προκειμένου να «γλιτώσουν» την κίνηση στην Περιφερειακή οδό αρκετοί οδηγοί επέλεξαν να φθάσουν στους προορισμούς τους μέσω εναλλακτικών διαδρομών, με αποτέλεσμα να παρατηρείται κυκλοφοριακή συμφόρηση σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης, όπως είναι η οδός Λαγκαδά.

Aναλυτικά τα σημεία, όπου πραγματοποιούνται οι εργασίες:

1. Τοποθέτηση μεταλλικών στηθαίων ασφαλείας στην κατεύθυνση προς δυτικά, επί της διαχωριστικής νησίδας (αριστερή λωρίδα) καθώς και επί του ερείσματος (δεξιά λωρίδα), από τη Χ.Θ. 20+000 έως τη Χ.Θ. 16+500. Ο αποκλεισμός θα γίνεται ανάλογα με την πρόοδο των εργασιών σε μία εκ των δύο λωρίδων και όχι ταυτόχρονα σε όλο το μήκος. Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να διαρκέσουν από τη Δευτέρα 29/3/2021 έως και την Παρασκευή 2/4/2021, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.
2. Εργασίες ασφαλτόστρωσης στην κατεύθυνση προς ανατολικά, επί της δεξιάς και μεσαίας λωρίδας ταυτόχρονα, από τη Χ.Θ. 9+500 έως τη Χ.Θ. 17+000. Ο αποκλεισμός θα γίνεται ανάλογα με την πρόοδο των εργασιών και όχι σε όλο το μήκος ταυτόχρονα. Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να διαρκέσουν από τη Δευτέρα 29/3/2021 έως και την Παρασκευή 2/4/2021, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα