Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΣοκ στα Ιωάννινα με νέα γυναικοκτονία

Σοκ στα Ιωάννινα με νέα γυναικοκτονία

Σοκάρει η νέα γυναικοκτονία στη χώρα μας.  Άνδρας σκότωσε τη γυναίκα του στα Ιωάννινα.

Σύμφωνα  με  την ιστοσελίδα epirustvnews.gr, ήταν λίγο μετά τις 9 χθες το βράδυ όταν ενημερώθηκε από το ΕΚΑΒ η Αστυνομία για νεκρή γυναίκα σε σπίτι στην περιοχή του Γηροκομείου.

Οι Αστυνομικοί που μετέβησαν στο σημείο βρήκαν στο εσωτερικό της μονοκατοικίας μία 79χρονη γυναίκα χωρίς τις αισθήσεις της και τον σύζυγό της έναν 69χρονο.Η ηλικιωμένη γυναίκα Αμερικανίδα υπήκοος έφερε χτυπήματα (μώλωπες) και στο σημείο κλήθηκε και ιατροδικαστής .Η σορός της γυναίκας μεταφέρθηκε στο εφημερεύον νοσοκομείο ενώ φως στα ακριβή αίτια του θανάτου της αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση .

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων συνελήφθη χθες (20-02-2022) αργά το βράδυ στα Ιωάννινα ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία. Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης των συνθηκών θανάτου αλλοδαπής, που βρέθηκε νεκρή χθες το βράδυ σε διαμέρισμα της πόλης των Ιωαννίνων, όπου διέμενε με τον συλληφθέντα σύζυγό της, προέκυψε ότι προηγουμένως αυτός της είχε καταφέρει χτυπήματα ύστερα από μεταξύ τους οικογενειακό επεισόδιο, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό της. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα