Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΣοκάρει η ιατροδικαστική έκθεση της 59χρονης στη Δράμα – Την πυροβόλησε πισώπλατα...

Σοκάρει η ιατροδικαστική έκθεση της 59χρονης στη Δράμα – Την πυροβόλησε πισώπλατα με φυσίγγια για αγριογούρουνα

Πισώπλατη φαίνεται πως ήταν η πρώτη βολή του γυναικοκτόνου στη Δράμα, σημειώνοντας έτσι την τέταρτη για το 2022.Ο 64χρονος δράστης, ο οποίος μετά τη δολοφονία αυτοκτόνησε, πυροβόλησε δύο φορές τη σύζυγό του, μια πισώπλατα και μια στον θώρακα, πριν βάλει και ο ίδιος τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του newsit, ο άντρας φέρεται να ήταν πιωμένος.

Η ιατροδικαστική έκθεση που φέρνει στο φως η ιστοσελίδα σοκάρει.

Με φυσίγγια για αγριογούρουνα

«Ο σύζυγος την πυροβόλησε δύο φορές. Πρώτα στην πλάτη από πίσω και μετά στο άνω μέρος κοιλιακής χώρας, στην περιοχή μεταξύ θώρακα και κοιλιάς, με φυσίγγια που χρησιμοποιούνται για τα αγριογούρουνα. Γι’ αυτό η γυναίκα έπαθε ρήξη καρδιάς, πνευμόνων, ήπατος, κάταγμα σπονδυλικής στήλης, κατάγματα πλευρών. Ήταν πολύ δυνατά χτυπήματα» αναφέρει στο newsit.gr ο ιατροδικαστής που πραγματοποίησε την νεκροψία-νεκροτομή, Νίκος Κιφνίδης.

Η άτυχη γυναίκα δεν πρόλαβε καν να παλέψει για τη ζωή της. «Δεν πάλεψαν, δεν φέρει ούτε εκχυμώσεις, ούτε εκδορές, ούτε τίποτα», αναφέρει ο ιατροδικαστής.

Αυτοκτόνησε χρησιμοποιώντας τη μασιά

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, η γυναίκα δολοφονήθηκε στο σαλόνι του σπιτιού, ενώ ο άντρας έδωσε τέλος στη ζωή του στο μπάνιο. Χρειάστηκε να χρησιμοποιήσει ακόμη και τη μασιά από το τζάκι του σπιτιού για να καταφέρει να τραβήξει τη σκανδάλη…

Ο ιατροδικαστής περιέγραψε καρέ καρέ τον τρόπο που ο 64χρονος, που δολοφόνησε τη σύζυγό του πυροβολώντας την πισώπλατα, τοποθέτησε την καραμπίνα για να αυτοκτονήσει.

«Φαίνεται να πήγε στο μπάνιο με την κυνηγετική καραμπίνα αλλά δεν μπορούσε φτάσει μέχρι την σκανδάλη του όπλου για να αυτοκτονήσει. Γύρισε πίσω, πήρε τσιμπίδα από το τζάκι που έχει στο σπίτι. Τοποθέτησε το όπλο στον μπιντέ για να μην κουνιέται και να είναι λίγο ψηλά, το έβαλε να ακουμπάει αριστερά στην κοιλιά του και έσπρωξε την τσιμπίδα για να πατήσει την σκανδάλη».

Είχε καταναλώσει αλκοόλ

Ακόμα και ο ένας πυροβολισμός ήταν αρκετός για να χάσει την ζωή της η 59χρονη γυναίκα, σημειώνει ο ιατροδικαστής. Κι όμως, από τον σύζυγό της, τον πατέρα των παιδιών της, δέχτηκε δυο.

Και εκείνη που της στέρησε τη ζωή ήταν πισώπλατα.

Επιπλέον, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, ο δράστης και αυτόχειρας φαίνεται να είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα