Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΣε γιορτινό κλίμα η Θεσσαλονίκη - Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία...

Σε γιορτινό κλίμα η Θεσσαλονίκη – Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Αριστοτέλους

Φωταγωγήθηκε νωρίτερα το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της πλατείας Αριστοτέλους με την Θεσσαλονίκη να εισέρχεται και επίσημα σε εορταστικό κλίμα.

Την εκδήλωση άνοιξε η Φιλαρμονική Ορχήστρα του δήμου Θεσσαλονίκης με τις μελωδίες της, με την φωταγώγηση να πραγματοποιείται από τον απερχόμενο δήμαρχο της πόλης, ο οποίος “πάτησε το κουμπί” για να ανάψει το δέντρο μαζί με τη μικρή Μαργαρίτα και τον μικρό Διαμαντή, μεταφέροντας τις θερμές ευχές του για καλές γιορτές και εκφράζοντας τις ευχαριστίες του προς τους εργαζόμενους του δήμου καθώς και προς τους χορηγούς της εκδήλωσης. Η βραδιά ντύθηκε μουσικά από την συναυλία του Γιάννη Πλούταρχου, ο οποίος ερμήνευσε τις μεγάλες επιτυχίες του παρέα με τα παιδιά του, Γιώργο Κακοσαίο και Κατερίνα Κακοσαίου και με τον Δημήτρη Χρυσοχοΐδη σε guest εμφάνιση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Χριστουγεννιάτικο δέντρο που στήθηκε στην πλατεία Αριστοτέλους είναι ύψους 17 μέτρων και μεταφέρθηκε από το Παλαιοχώρι Χαλκιδικής, ενώ αποτελείται από 100.000 γιορτινά λαμπιόνια χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης. Παράλληλα στην πλατεία Αρχαίας Αγοράς θα λειτουργεί κατά την διάρκεια της εορταστικής περιόδου Χριστουγεννιάτικη αγορά σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης.

Πηγή φωτογραφίας:protothema.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα