Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΣε αστυνομικό κλοιό το ΑΠΘ - Αποκλεισμένο από κλούβες των ΜΑΤ (ΦΩΤΟ)

Σε αστυνομικό κλοιό το ΑΠΘ – Αποκλεισμένο από κλούβες των ΜΑΤ (ΦΩΤΟ)

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν περικυκλώσει το κτίριο του ΑΠΘ.

Συνεχίζεται από τις έξι το πρωί, όπου ξεκίνησε η επιχείρηση εκκένωσης του ΑΠΘ, να βρίσκεται αποκλεισμένο από κλούβες των ΜΑΤ και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις εντός του πανεπιστημίου και πέριξ.

Διαβάστε κι εδώ – Βίντεο της ΕΛ.ΑΣ από την εκκένωση της κατάληψης της Πρυτανείας του ΑΠΘ

Εν τω μεταξύ, ένταση επικράτησε νωρίτερα ανάμεσα σε αστυνομικούς και φοιτητές που βρίσκονται στη βιβλιοθήκη του ΑΠΘ. (Διαβάστε αναλυτικά εδώ το θέμα του Seleo.gr).

Παράλληλα, διαμαρτυρία πραγματοποιούν φοιτητές έξω από τη Σχολή Θεάτρου, επί της Εγνατίας, με αφορμή την επιχείρηση εκκένωσης που πραγματοποιήθηκε το πρωί στο ΑΠΘ.

Διαβάστε κι εδώ – Βίντεο μέσα από το ΑΠΘ. Καρέ – καρέ η επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ

Αυτή την ώρα κλειστεί παραμένει η Εγνατία, στο ύψος της Ιασωνίδου, ενώ προγραμματισμένη διαμαρτυρία από φοιτητές στο Άγαλμα Βενιζέλου. (Διαβάστε κι εδώ).

Στο μεταξύ, απαράδεκτη και καταδικαστέα χαρακτηρίζει η ΚΝΕ την παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων στο ΑΠΘ και την επιχείρηση εκκένωσης της κατάληψης της πρυτανείας του εκπαιδευτικού ιδρύματος σήμερα το πρωί. (Διαβάστε εδώ την σχετική ανακοίνωση). 

Δείτε τις φωτογραφίες:

Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροιΜπορεί να είναι εικόνα δρόμος και οδόςΜπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, μοτοσικλέτα και δρόμοςΜπορεί να είναι εικόνα οδός και δρόμος

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα