Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΣαρώνει ο ''Μπάλλος'' την Ολυμπιάδα, Χαλκιδικής - Ανεβαίνει η στάθμη των χειμάρρων...

Σαρώνει ο ”Μπάλλος” την Ολυμπιάδα, Χαλκιδικής – Ανεβαίνει η στάθμη των χειμάρρων (ΦΩΤΟ -ΒΙΝΤΕΟ)

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η κακοκαιρία «Μπάλλος» η οποία χτυπά με μεγάλη σφοδρότητα μεγάλο μέρος της χώρας. Στην Ολυμπιάδας,  Χαλκιδική  η κακοκαιρία έχει δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα.

Ο “Μπάλλος” χτύπησε με μανία και τη Χαλκιδική όπου ένα ρέμα στην Ολυμπιάδα μετατράπηκε σε ορμητικό χείμαρρο. Την ίδια ώρα, ανεβαίνει  η στάθμη των χειμάρρων
κι ενισχύονται διαρκώς τα αναχώματα.

Στο μεταξύ, τα σχολεία στη Χαλκιδική είναι κλειστά, όπως και στον γειτονικό δήμο, Βόλβης, Μάλιστα, η δημοτική αρχή του δήμου Βόλβης εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία χαρακτηριστικά αναφέρεται: ”λόγω των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, θα παραμείνουν κλειστές όλες οι σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Βόλβης. Επειδή το καιρικό σύστημα Μπάλλος εκδηλώνει ήδη ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε γειτονικές μας περιοχές, προχωρούμε προληπτικά στο κλείσιμο των σχολικών μονάδων ώστε να μην γίνουν αύριο μετακινήσεις παιδιών, εκπαιδευτικών και γονέων”. Επί ποδός βρίσκεται η πολιτική προστασία, δήμος και πυροσβεστική.

Δείτε τη φωτογραφία και τα βίντεο του Seleo.gr.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα