Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΣαρηγιάννης: Πρέπει να αυξήσουμε τον αριθμό των τεστ (Βίντεο)

Σαρηγιάννης: Πρέπει να αυξήσουμε τον αριθμό των τεστ (Βίντεο)

Ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος και ο Καθηγητής Περιβαλλοντικής, Δημοσθένης Σαρηγιάννης μίλησαν στον ΑΝΤ1 για τις ελευθερίες που δίνονται στους εμβολιασμένους και τους κινδύνουν που αυτές μπορεί να επιφέρουν.

Μιλώντας στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” ο κ. Σαρηγιάννης τόνισε ότι η πιθανότητα να νοσήσει κανείς αυξάνεται κατά 13%, αλλά αυτό ταυτόχρονα λειτουργεί και ως κίνητρο για να εμβολιαστούν κι άλλοι πολίτες. “Αυτό που έχω να προτείνω είναι να αυξήσουμε τον αριθμό των τεστ από τις 400.000 στις 600.000” είπε.

Απλό πλευράς του ο κ. Εξαδάκτυλος τόνισε ότι “εμβόλια έχουμε, ραντεβού υπάρχουν αλλά κάποιοι επιλέγουν να σταματούν τους υπολοίπους. Εάν τα 2/3 των Ελλήνων αποφασίσουν να κλειδαμπαρωθούμε, σεβόμενοι την επιθυμία του 1/3 να μην εμβολιαστεί, είναι μια απόφαση που δημοκρατικά μπορούμε να τη λάβουμε, αλλά θα πρέπει να γνωρίζουμε τι ακριβώς κάνουμε. Eμείς ως γιατροί ότι είχαμε να πούμε το είπαμε και ότι είχαμε να προσφέρουμε, το προσφέραμε. Πρέπει να προχωρήσουμε. Πρέπει οι άνθρωποι να κάνουν το βήμα μόνοι τους”.

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα