Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΤΩΡΑ - Στον εισαγγελέα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος

ΤΩΡΑ – Στον εισαγγελέα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Ο τηλεπαρουσιαστής   οδηγήθηκε στο δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης ενώπιον του εισαγγελέα. Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν μπήκε από την κεντρική είσοδο του δικαστικού μεγάρου, αλλά από το παρκινγκ.

Να σημειωθεί ότι, ο Στάθης υποστήριξε στην κατάθεση του στους αστυνομικούς ότι τα επίμαχα βίντεο για τα οποία διώκετε τα ανέβασε πριν από χρόνια και τα κατέβασε αμέσως αλλά κάποιοι πρόλαβαν να τα κατεβάσουν και να τα αναρτήσουν εκ νέου σε σελίδες σεξουαλικού περιεχομένου Ο γνωστός παρουσιαστής παραδόθηκε χθες συνοδεία του δικηγόρου του, στην αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης, με την αυτόφωρη διαδικασία να έχει ενεργοποιηθεί ήδη σε βάρος του μετά από νέα μήνυση που κατέθεσε μια ακόμη νεαρή γυναίκα. Η κοπέλα για τρεις ώρες κατέθεσε όλες τις λεπτομέρειες της σχέσης της με τον παρουσιαστή, υποβάλλοντας μήνυση σε βάρος του για το αδίκημα της παραβίασης προσωπικών δεδομένων.

«Η εντολέας μου κατέθεσε καταγγελία, η οποία επέχει θέση μήνυσης, στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης. Το αδίκημα είναι διαρκές και μπορεί να συλληφθεί στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας», σημείωσε ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος θύματος. Είχε προηγηθεί η παρέμβαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης με την οποία ζητείτο να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν ακόμα βίντεο ανεβασμένα στο διαδίκτυο από τον παρουσιαστή ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο για εννέα βίντεο που διέρρευσε στο διαδίκτυο.

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα