Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΣέρρες - Καταγγελία: Νοσούντες με κορωνοϊό κυκλοφορούν ανέμελοι κα πηγαίνουν για ψώνια...

Σέρρες – Καταγγελία: Νοσούντες με κορωνοϊό κυκλοφορούν ανέμελοι κα πηγαίνουν για ψώνια (BINTEO)

Παρά τις προειδοποιήσεις των ειδικών αλλά και την ισχύουσα νομοθεσία, φαίνεται πως κάποιοι κυκλοφορούν ανενόχλητοι  ενώ νοσούν από κορονοϊό. Ας ακούσουμε τι είπε στην Ελένη Μωραΐτη στην εκπομπή ΚΑΘΕ ΜΕΣΗΜΕΡΙ η πρόεδρος της τοπικής κοινότητας του Λευκώνα.

Τι κι αν οι επιστήμονες προειδοποιούν και τα ΜΜΕ  ασχολούνται καθημερινά με ρεπορτάζ για άτομα που νόσησαν ή  νοσούν από κορονοϊό και την ανησυχητική εξέλιξη της πανδημίας. Τι κι αν θρηνούμε θύματα καθημερινά. Φαίνεται, πως  για αρκετούς πολίτες, δεν ιδρώνει  και πολύ το αυτί τους και αντί να συμμορφωθούν με τα μέτρα και τις απαγορεύσεις  παρόλο που νοσούν κυκλοφορούν ελεύθεροι στις τοπικές τους κοινωνίες. Λίγο στο σούπερ μάρκετ, λίγο στο φούρνο για τα απαραίτητα αγαθά, πηγαινοφέρνουν βόλτα τον κορονoϊό χωρίς να επιδεικνύουν την απαραίτητη κοινωνική ευθύνη.

Η πρόεδρος της τοπικής ενότητας του Λευκώνα, κ. Άννα Ιορδανίδου, επισημαίνει στην εκπομπή ΚΑΘΕ ΜΕΣΗΜΕΡΙ  και την Ελένη Μωραΐτη πως και στο δική τους Τοπική Κοινότητα κυκλοφορούν ανενόχλητοι και ανέμελοι.

Ο καθένας είναι υπεύθυνος των πράξεων του, αναφέρει στην συνέχεια η κ. Ιορδανίδου και το επόμενο βήμα είναι να ενημερωθεί η αστυνομία.

Πηγή: epiloges.tv

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα