Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΣέρρες: Η στιγμή που ο 91χρονος πυροβόλησε τη νύφη του

Σέρρες: Η στιγμή που ο 91χρονος πυροβόλησε τη νύφη του

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στις Σέρρες, με την οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης (07.02.2023), όταν ένας 91χρονος πυροβόλησε τη νύφη του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

«Έχουμε συγκλονιστεί με αυτό που συνέβη. Εγώ πήγα στο σπίτι μετά από το συμβάν και είχαν ήδη φτάσει τα περιπολικά για να κάνουν έρευνα οι αστυνομικοί. Ο ηλικιωμένος ήταν 91 χρονών και πυροβόλησε την 60χρονη νύφη του. Ξαφνικά έγιναν όλα. Δεν μπορώ να γνωρίζω τι προβλήματα μπορεί να είχαν στο σπίτι», ανέφερε στο newsit.gr ο Γεώργιος Σκρόντας, πρόεδρος τοπικής κοινότητας Καμαρωτού και συγγενής του 91χρονου.

Και συνέχισε: «Η γυναίκα πήγε για να βοηθήσει τον πεθερό της, να βάλει πλυντήριο, να του ετοιμάσει φαγητό, περίπου στις 9.30 το πρωί. Ο σύζυγός της ήταν στην αυλή, σε διπλανό σπίτι. Άκουσε τον πυροβολισμό και έτρεξε για να δει τι μπορεί να έγινε. Τότε αντίκρισε τη γυναίκα του μέσα στα αίματα. Οι σφαίρες την βρήκαν στο πρόσωπο χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί πολύ σοβαρά.

Ο γιος μετέφερε τη σύζυγό του αμέσως στο νοσοκομείο και επέστρεψε στο σπίτι για να μάθει πώς έγινε το περιστατικό και τι οδήγησε τον πατέρα του στο να πατήσει την σκανδάλη. Τον έψαξε να τον βρει στο σπίτι, αλλά δεν ήταν. Είδε ότι η πόρτα της αυλής ήταν κλειστή και κατάλαβε ότι δεν έφυγε από το σπίτι. Μόλις πήγε τελικά στην αυλή είδε τον πατέρα του νεκρό. Τον είδε κρεμασμένο.

Ο ηλικιωμένος ήταν πολύ κοινωνικός. Δεν είχε προβλήματα υγείας και πότε στο παρελθόν δεν είχε δημιουργήσει κάτι που να δείχνει ότι στην οικογένεια είχαν προβλήματα. Δεν ξέρουμε πραγματικά τι μπορεί να έγινε απο τη μία στιγμή στην άλλη».

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα