Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΣέρρες: Ανασφάλιστοι στα καλά καθούμενα – Μπάχαλο στον ΕΦΚΑ (Βίντεο)

Σέρρες: Ανασφάλιστοι στα καλά καθούμενα – Μπάχαλο στον ΕΦΚΑ (Βίντεο)

Οι ασφαλισμένοι στις Σέρρες υποστηρίζουν ότι έχουν πληρώσει κανονικά τις εισφορές τους, στον ΕΦΚΑ, αλλά το σύστημα τους δείχνει ανασφάλιστους. Από τις αρχές του μήνα, τα παράπονα στους υπαλλήλους είναι διαδοχικά, με ορισμένους να ξεσπούν μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες. Άνθρωποι που όπως λένε βρέθηκαν ξεκρέμαστοι χωρίς να το φαντάζονται και χωρίς να το περιμένουν.

Δεν έχει τέλος η αγανάκτηση πολιτών που σπεύδουν στον ΕΦΚΑ στις Σέρρες. Εκατοντάδες Σερραίοι εμφανίζονται ανασφάλιστοι καθώς στο σύστημα φαίνεται ότι δεν έχουν πληρώσει τις εισφορές τους. Και σήμερα έσπευσαν στο κτίριο του ΕΦΚΑ στις Σέρρες δεκάδες πολίτες μας, οι οποίοι ταλαιπωρούνται χωρίς όπως τονίζουν να μπορούν να βγάλουν άκρη.

Συνεχίζεται λοιπόν το πρόβλημα με το σύστημα του ΕΦΚΑ το οποίο εδώ και μέρες εμφανίζει μεγάλο ποσοστό πολιτών ως ανασφάλιστους, ενώ εκείνοι όπως υποστηρίζουν έχουν πληρώσει κανονικά τις εισφορές τους. Μάλιστα ο κύριος Γιώργος Κοπελίτης, αγρότης στο επάγγελμα, μιλώντας στην τηλεόραση Επιλογές, καταγγέλλει πως η αδερφή του φαίνεται να χρωστάει στο ΚΕΑΟ 1.300 ευρώ ενώ όπως λέει ο ίδιος, όλα έχουν πληρωθεί κανονικά.

Την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί σχολιάζει στο epiloges.tv και η πρόεδρος φοροτεχνικών Σερρών, Σύλβια Νισιούδη

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα