Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΣάκης Αρναούτογλου: Ερχεται νέος "γύρος" με χιονοπτώσεις (Βίντεο)

Σάκης Αρναούτογλου: Ερχεται νέος “γύρος” με χιονοπτώσεις (Βίντεο)

Επανάληψη των χιονοπτώσεων θα έχουμε στη κεντρική και ανατολική Μακεδονία και στη Θράκη κατά τις νυχτερινές ώρες προς το ξημέρωμα της Τρίτης. Κατά τα άλλα η Τρίτη θα κυλήσει με συννεφιά και σχετικά χειμωνιάτικα σκηνικά κατά τόπους και κυρίως στα ανατολικά-βορειοανατολικά. Αντίθετα η δυτική Ελλάδα τις επόμενες ημέρες θα απολαμβάνει μόνο λιακάδα στις περισσότερες περιοχές και καθόλου βροχές.

Η Αττική θα έχει από το πρωί αρκετή συννεφιά ιδιαίτερα στα βόρεια-βορειοανατολικά όπου δεν αποκλείεται να σημειωθούν βροχές. Μετά το μεσημέρι αυτές οι βροχές θα δυναμώσουν και θα εντοπίζονται ολοένα σε μεγαλύτερο κομμάτι του νομού ενώ στην Πάρνηθα πάνω από τα 1000 μέτρα θα ξεκινήσουν χιονοπτώσεις. Ο άνεμος θα πνέει βόρειος στα 5 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία στους 7 με 10 βαθμούς Κελσίου.

Στην κεντρική Μακεδονία, κυρίως στους νομούς Θεσσαλονίκης Χαλκιδικής θα έχουμε επανάληψη των χιονοπτώσεων ακόμα και στα χαμηλά υψόμετρα. Στην υπόλοιπη κεντρική Μακεδονία θα επικρατήσει συννεφιά η οποία μετά το μεσημέρι θα επικρατήσει σε ολόκληρη σχεδόν την περιφέρεια. Από το βράδυ υπάρχει το ενδεχόμενο πρόσκαιρων βροχών και χιονοπτώσεων και πάλι στην περιοχή της Χαλκιδικής. Ο άνεμος στα 5 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία στους 5 με 8 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου:

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας

 


 

Διαβάστε Ακόμα