Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΡούλα Πισπιρίγκου: Θανατηφόρες ουσίες μπορεί να έχω ψάξει κι εγώ – Τι...

Ρούλα Πισπιρίγκου: Θανατηφόρες ουσίες μπορεί να έχω ψάξει κι εγώ – Τι είπε για την κεταμίνη

Η προφυλακισμένη για τον θάνατο της πρωτότοκης κόρης της, Τζωρτζίνας, Ρούλα Πισπιρίγκου μίλησε μέσα από τη φυλακή σε πρωινή εκπομπή του Mega, εμμένοντας στην άποψή της ότι κεταμίνη υπήρχε στο βαλιτσάκι των γιατρών. Η ίδια στη συνέχεια ανέφερε σχετικά με τα ευρήματα στο τάμπλετ ότι μπορεί και η ίδια να έχει ψάξει για θανατηφόρες ουσίες.

Σχετικά με την κεταμίνη η Ρούλα Πισπιρίγκου ανέφερε χαρακτηριστικά πως μέσα στο δωμάτιο του παιδιού, της Τζωρτζίνας, τη μοιραία στιγμή ήταν «συγκεκριμένοι άνθρωποι. Εγώ, οι γιατροί και οι νοσηλευτές». Συνέχισε λέγοντας: «Εγώ δεν είμαι (η ένοχη), οι γιατροί δεν είναι, άρα…».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο βαλιτσάκι των γιατρών που βρισκόταν στην παιδοχειρουργική, λέγοντας χαρακτηριστικά πως σύμφωνα με τη δικογραφία μέσα σε αυτό υπήρχε κεταμίνη: «Δεν χορήγησαν αλλά υπάρχει». Μάλιστα, σημειώνει πως αυτό φαίνεται και από την ανακοίνωση του νοσοκομείου.

Σημειώνεται πως η εκπομπή παρουσίασε και την ανακοίνωση του νοσοκομείου «Αγλαΐα Κυριακού», η οποία αναφέρει πως δεν χορηγήθηκε ποτέ κεταμίνη στο παιδί, αν και διευκρινίζει ότι υπήρχε κεταμίνη μέσα στο βαλιτσάκι. 

Η κατηγορούμενη έσπευσε να σημειώσει πως δεν έχει πρόσβαση σε κεταμίνη και «αυτό θα φανεί».

Τι είχε συζητήσει με τους ιατροδικαστές

Σε ερώτηση αν η ίδια μετά το θάνατο της 6 μηνών Ίριδας ρωτούσε τους ιατροδικαστές αν ανιχνεύεται ασφυκτικός θάνατος, η ίδια ανέφερε πως δεν έγινε έτσι, απλά υπήρχε μια συζήτηση γύρω από τα αδιευκρίνιστα αίτια θανάτου της Ίριδας, καθώς αναρωτιούνταν αν ο θάνατος του μωρού μπορεί να επήλθε από αναρρόφηση ή ασφυξία.

Σχετικά με την επανεξέταση των ιατροδικαστικών πορισμάτων η ίδια αναρωτήθηκε πώς γίνεται όλα τα λάθη να έγιναν στον πρώτο και τον δεύτερο θάνατο παιδιού και η «σωστή διάγνωση» να έγινε με την εύρεση κεταμίνης στο αίμα της Τζωρτζίνας και τόνισε «προσπαθούν να τα βγάλουν όλα λάθος« για να «δέσουν» τον ένοχο με την κεταμίνη.

Απειλητικό μήνυμα

Ερωτήθηκε για τα απειλητικά μηνύματα που έχει υποστηρίξει ο Μάνος Δασκαλάκης ότι του έστελνε, λέγοντας πως «πάνω στα νεύρα μου του είχα στείλει ένα μήνυμα».

Στην συνέχεια μίλησε για τον άνδρα που, σύμφωνα με τον σύζυγό της ήταν η αφορμή για τον χωρισμό τους, υποστηρίζοντας πως η ίδια με αυτόν τον άνδρα είχε βρεθεί μία φορά και δεν υπήρχε σχέση.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου μιλά και για τη σχέση του Μάνου Δασκαλάκη λέγοντα πως ο ίδιος το αρνούνταν. Σε αυτό το σημείο η ίδια να λέει ότι τον έχει ηχογραφήσει «να ορκίζεται στα κόκαλα των παιδιών»…

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα