Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΡούλα Πισπιρίγκου: Η πρώτη αναζήτηση για κεταμίνη και το «ύποπτο» τηλεφώνημα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Η πρώτη αναζήτηση για κεταμίνη και το «ύποπτο» τηλεφώνημα

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για την υπόθεση της Πάτρας, όπου τρία παιδιά της ίδιας οικογένειας πέθαναν μέσα σε τρία χρόνια,

Η μητέρα τους, Ρούλα Πισπιρίγκου, βρίσκεται ήδη προφυλακισμένη κατηγορούμενη για τη δολοφονία της πρωτότοκης κόρης της, Τζωρτζίνας.

Στην υπόθεση αναφέρθηκε ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός της εφημερίδας «Μπαμ» μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του OPEN, ο οποίος αποκάλυψε τι ακριβώς έχει βρεθεί τόσο στα κινητά της Ρούλας Πισπιρίγκου, όσο και στο τάμπλετ που θέλησε να θάψει μαζί με το πρώτο της παιδί, την Τζωρτζίνα.

Συγκεκριμένα, η αστυνομία έχει καταφέρει να ανασύρει 27 εγγραφές από 12 Ιανουαρίου 2022 έως και τις 30 Μαρτίου – που έγινε η σύλληψη – σε μηχανή αναζήτησης όπου αναζητούσε ιστοσελίδες με ιατροφαρμακευτικό περιεχόμενο

Μάλιστα, στις 17 Ιανουαρίου 2022 υπάρχει εγγραφή, 12 ημέρες πριν καταλήξει η Τζωρτζίνα, όπου η κατηγορούμενη μπαίνει σε ιστοσελίδα ασχολείται με αναισθητικά φάρμακα και εκεί για πρώτη φορά υπάρχει η αναζήτηση της κεταμίνης. Σε αυτή την ιστοσελίδα έβλεπε διάφορες ουσίες, μεταξύ των οποίων και η κεταμίνη.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι τρεις μέρες πριν τον θάνατο της Τζωρτζίνας, στο κινητό τηλέφωνο της 33χρονης η Google έβγαζε διαφημίσεις από ιστοσελίδες με τον όρο «κεταμίνη».

«Έμμεση ομολογία;»

Ο ίδιος έκανε λόγο και για μία «πιθανή έμμεση ομολογία» της 33χρονης Ρούλας Πισπιρίγκου μέσω τηλεφωνήματος που έγινε σε δημοσιογράφο. Συγκεκριμένα, στις 15 Μαρτίου του 2022 – 15 μέρες πριν τη σύλληψη της 33χρονης – μία γυναίκα που υποτίθεται ότι ήταν η μητέρα της νέας συντρόφου του Μάνου Δασκαλάκη είχε τηλεφωνήσει στη δημοσιογράφο Γιώτα Κηπουρού, ενόσω η υπόθεση βρισκόταν σε εξέλιξη.

Η γυναίκα ζητούσε από τη δημοσιογράφο να «ψάξει να βρει πού μένει ο Δασκαλάκης γιατί έτσι θα λυθεί το μυστήριο του θανάτου της Τζωρτζίνας». Σύμφωνα με την έρευνα της εφημερίδας Μπάμ αυτή η γυναίκα δεν ήταν άγνωστη: Επρόκειτο για κλήσεις που έγιναν από το κινητό της Ρούλας Πισπιρίγκου.

«Αυτό έχει μεγάλο ενδιαφέρον γιατί μιλάμε για 15 μέρες πριν τη σύλληψη, μία περίοδο που η υπόθεση εξεταζόταν από τις δικαστικές Αρχές και το Ανθρωποκτονιών και οι γονείς ήταν ενωμένοι μπροστά στην κάμερα και έψαχναν την αιτία θανάτου των παιδιών τους» σχολίασε ο Πέτρος Κουσουλός.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα