Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΡίχνει γέφυρες ο Βέρτης για να μην πληρώσει - Η συνάντηση και...

Ρίχνει γέφυρες ο Βέρτης για να μην πληρώσει – Η συνάντηση και οι εκμισθώσεις των σπιτιών του

Απόφαση του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης που υποχρεώνει τον τραγουδιστή Νίκο Βέρτη να πληρώσει όλες τις εκκρεμότητες του απέναντι στον αντίδικό του Νίκο Πολατίδη.

Τι συνέβη ωστόσο τις προηγούμενες ημέρες; Οι δυο πρώην κολλητοί και νυν αντίδικοι συναντήθηκαν σε γνωστό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης – στο λόμπι – παρουσία δικηγόρων όπου συμφώνησαν ότι… διαφωνούν .

Με τον τραγουδιστή στην αρχή της συνάντησης να επικαλείται τον Θεό. Μάλιστα είπε πώς αποφάσισε να συναντηθεί με τον Πολατίδη μιας και μια ημέρα ξύπνησε και μύριζε μύρο το σπίτι του.

Και αυτό τον οδήγησε στην απόφαση να λύσει την αντιδικία. Λίγο πρίν το τέλος της συνάντησης ζήτησε να υπάρξει ψαλίδι από τον πρώην κολλητό, στα χρήματα που με απόφαση των δικαστηρίων καλείται να πληρώσει και στο τέλος δεν βρέθηκε καμία συνισταμένη. Αποτέλεσμα;

Να προχωρήσει η κατάσχεση από τον Πολατίδη. Μια κατάσχεση ωστόσο που δεν μπορεί να γίνει στα σπίτια του αοιδού στο Πανόραμα της Βούλας αφού σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο δικαστικός επιμελητής διαπίστωσε πώς στο μεσοδιάστημα ο Βέρτης τα έχει μισθώσει.

Και η κόντρα συνεχίζεται…

Πηγή: nassosblog.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα