Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΠροειδοποίηση Αρναούτογλου: Μεγάλη προσοχή τις επόμενες ώρες για καταιγίδες

Προειδοποίηση Αρναούτογλου: Μεγάλη προσοχή τις επόμενες ώρες για καταιγίδες

Το σκηνικό του καιρού έχει αλλάξει άρδην και ο Σάκης Αρναούτογλου με ανάρτησή του στο Facebook έκανε αναφορά για κατά τόπους έντονα φαινόμενα με καταιγίδες.

Ο έμπειρος προγνώστης ανέφερε πως η βόρεια Ελλάδα θα «χτυπηθεί» περισσότερο από τα φαινόμενα, τα οποία κατά τόπους θα είναι ισχυρά.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου:

«Προσοχή στα κατά τόπους έντονα καιρικά φαινόμενα την Παρασκευή σε αρκετές περιοχές κυρίως της βόρειας Ελλάδας συμπεριλαμβανομένης κατά πάσα πιθανότητα και της πόλης της Θεσσαλονίκης!

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει ο καιρός όλο το πρώτο 10ήμερο του Σεπτέμβρη! Λεπτομέρειες στα 12λεπτα δελτία καιρού της ΕΡΤ3 ΔΕΥ – ΠΑΡ στις 16:30.. και φυσικά εδώ στη σελίδα μου στο facebook, για να μη χάνετε τον…καιρό σας ?

Χάρτης: Οσο πιο κοντά στις πορφυρές κυρίως αποχρώσεις βρίσκεται η περιοχή που σας ενδιαφέρει τόσο μεγαλύτερη η πιθανότητα να εκδηλωθούν βροχές ή καταιγίδες αλλά να είναι και ισχυρές, οπότε και δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να δημιουργήσουν και προβλήματα!! Το ανοιχτό πράσινο υποδηλώνει μικρότερη εως πολύ μικρότερη αλλά υπαρκτή πιθανότητα για πολύ πιο τοπικά φαινόμενα!
Με εκτίμηση
Σάκης Αρναούτογλου»

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα