Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΠρογνωστικά στοιχήματος: Τριάδα πλούσιων αποδόσεων από Νότια Αμερική

Προγνωστικά στοιχήματος: Τριάδα πλούσιων αποδόσεων από Νότια Αμερική

 

Προγνωστικά στοιχήματος από το Betmarket.gr!

Μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον στα προγνωστικά στοιχήματος που αφορούν Λάτιν πρωταθλήματα, όπου εκτός της Βραζιλίας και Ουρουγουάης, επιστρέφει και το MLS έπειτα από απραξία δύο εβδομάδων.

 

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμα στοιχηματικά site στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Προγνωστικά Στοιχήματος Βραζιλία

 

Στη Βραζιλία υφίσταται προσοχή, καθώς μεσοβδόμαδα ακολουθούν Κυπελλικές αναμετρήσεις και όσο να ναι κάποιες ομάδες θα δώσουν βάρος εκεί.

 

Θα ξεκινήσω από το μεγάλο ματς ανάμεσα στην Ατλέτικο Μινέιρο και την Φλαμένγκο, με τους Πετεινούς να φτάνουν τα τέσσερα παιχνίδια χωρίς νίκη και πλέον ο τεχνικός Μοαμέδ βρίσκεται σε τρομερή πίεση για θετικό αποτέλεσμα. Η Μενγκάο πέτυχε την πρώτη της νίκη με τον Ντοριβάλ στον πάγκο της, διαθέτει το πληρέστερο ρόστερ της κατηγορίας και αν παίξει με βάση τις δυνατότητες της πραγματικά δεν έχει αντίπαλο. Το διπλό στο 3,40 στην Novibet.

 

Δεύτερο σημείο που κράτησα το διπλό της Αβάι απέναντι στην Φλουμινένσε. Στην Φλουζάο δεν βγαίνει τίποτα στον αγωνιστικό χώρο εδώ και δύο παιχνίδια, αρχίζει να γίνεται ψυχολογικό όλο αυτό ενώ ακολουθεί και το Κυπελλικό ματς με την Κρουζέιρο. Το Κύπελλο είναι στους στόχους της ομάδας του Ντίνιζ, από την στιγμή που αποκλείστηκε από το Σουνταμερικάνα.

 

Στην αντίπερα όχθη, η Αβάι βρήκε φόρμα, μετά την νίκη στην έδρα της Μποταφόγκο (1-0) ήρθε ακόμα μία απέναντι στην Φορταλέζα (3-2) και δείχνει στην καλύτερη δυνατή φετινή της κατάσταση. Κλασικά ταμπούρι θα παίξει ο τεχνικός Μπαρόκα, προσπαθώντας να εκμεταλλευτεί ότι ευκαιρία του δοθεί στις αντεπιθέσεις και να χτυπήσει στα λάθη που γίνονται στον μεσοαμυντικό τομέα της Φλου. Εκτιμώ ότι η γηπεδούχος θα ‘χει το μυαλό της στο Κύπελλο, κάτι το οποίο μπορεί να εκμεταλλευτεί η Αβάι και να φύγει με το τρίποντο. Υψηλότερη τιμή του διπλού το 6,50 στην Bet365.

 

Κλείνω με τη δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας, εκεί όπου η Νοβοριζοντίνο φιλοξενεί την Τομπένσε, με τους γηπεδούχους να βρίσκονται σε περίοδο ντεφορμαρίσματος αγνοώντας την νίκη πέντε σερί παιχνίδια. Η Τομπένσε με τον Πιβέτι στον πάγκο της είναι αήττητη εδώ και 4 παιχνίδια, έρχεται από σπουδαία εμφάνιση – νίκη απέναντι στην CSA με 2-1 και το συγκεκριμένο παιχνίδι δείχνει ιδανική συγκυρία για να πετύχει το πρώτο της διπλό. Το ενδεχόμενο νίκης της σε απόδοση 4,50 στην Bet365.

Προγνωστικά Στοιχήματος Ουρουγουάη

Στην Ουρουγουάη κρατάω ζεστά τον άσσο της Μαλντονάντο απέναντι στην Πενιαρόλ στο 4,15 της Fonbet. Σε παρατεταμένο ντεφορμάρισμα η Πενιαρόλ, δύο σερί ήττες, αμφότερες μάλιστα στο σπίτι της. Μπορεί να διαθέτει το καλύτερο ρόστερ της κατηγορίας αλλά οι εμφανίσεις της δεν συμβαδίζουν σε καμία περίπτωση με αυτό, ενώ έχει να αντιμετωπίσει και αρκετά προβλήματα απουσιών.

 

Η Μαλντονάντο είναι από τις φετινές ευχάριστες εκπλήξεις της κατηγορίας, παίζει σταθερά καλά και στην έδρα της έχει ηττηθεί μόλις σε ένα από τα έξι τελευταία παιχνίδια της. Ο τεχνικός της Παλαντίνο σε πρόσφατες δηλώσεις του τόνισε πως εκτός της παραμονής (που πλέον είναι πολύ κοντά), η ομάδα του στοχεύει να βγει και σε Διεθνείς διοργανώσεις. Στα θετικά και η παράδοση, αφού στις δύο τελευταίες μεταξύ τους συγκρούσεις η γηπεδούχος ομάδα ήταν αυτή που χαμογέλασε.

Προγνωστικά Στοιχήματος MLS

Κλείνω με το MLS, εκεί όπου το Ορλάντο υποδέχεται το Χιούστον, με τους γηπεδούχους να έχουν ως αχίλλειο πτέρνα τα παιχνίδια μπροστά στο κοινό τους, αφού έχουν ηττηθεί σε τέσσερα από τα έξι πιο πρόσφατα ματς τους.

 

Το Χιούστον είναι από τις επικίνδυνες εκτός έδρας ομάδες, το απέδειξε και στο 3-0 απέναντι στους Γκάλαξι, ενώ με τις αμυντικές παθογένειες που εμφανίζει η γηπεδούχους ομάδα θα βρει χώρους στην αντεπίθεση να κάνει την ζημιά.

 

Το διπλό στο 4,50 της Stoiximan.gr αξίζει την προσοχή μας.

Betmarket Επιλογές

Μονά

 

18/6 – 22:00 – Νοβοριζοντίνο – Τομπένσε – 2 (4,50)

 

19/5 – 23:30 – Ντεπορτίβο Μαλντονάντο – Πενιαρόλ – 1 (4,15)

 

20/6 – 01:00 – Φλουμινένσε – Αβάι – 2 (6,50)

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα