Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήInfotainmentΠρογνωστικά στοιχήματος: Ποντάρισμα στον αγώνα του Ολυμπιακού στο Ισραήλ

Προγνωστικά στοιχήματος: Ποντάρισμα στον αγώνα του Ολυμπιακού στο Ισραήλ

Στην μάχη των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ και πιο συγκεκριμένα στο δεύτερο γύρο ρίχνεται ο Ολυμπιακός απόψε με αντίπαλο την Μακάμπι Χάιφα από το Ισραήλ (20:00, Cosmote Sport 1). Οι «Ερυθρόλευκοι» με τον Μάρτινς στον πάγκο τους μετράνε αήττητο 18 αναμετρήσεων στα προκριματικά (12-6-0 το σερί), κάτι το οποίο έχουν ως στόχο να διευρύνουν σήμερα.

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις προσφορές* των στοιχηματικών εταιριών στις αναμετρήσεις των Ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Προγνωστικά Τσάμπιονς Λιγκ

Ξεκινάω με το Ελσίνκι – Βικτόρια Πλζεν. Ανώτερη ποιοτικά η φιλοξενούμενη, αλλά δίχως επίσημα παιχνίδια στα «πόδια» της. Κάτι που έχει σε μεγάλο βαθμό η Ελσίνκι, της οποίας το πρωτάθλημα βρίσκεται σε εξέλιξη.

Η επιλογή μου είναι το αουτσάιντερ goal/goal στο 1.95 της Betsson. Η γηπεδούχος μπορεί να επωφεληθεί την ετοιμότητά της και να σκοράρει, αλλά αμυντικά δίνει πολλά δικαιώματα.

Στα 7/8 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της στο πρωτάθλημα «είδε» την εστία της να παραβιάζεται και με βάση την ανωτερότητα των Τσέχων, δύσκολα θα αποφύγει το γκολ. Μόλις σε ένα φετινό δεν σκόραρε στην έδρα της.

Στο Ισραήλ, ο Ολυμπιακός ξεκινάει τις επίσημες φετινές του υποχρεώσεις. Οι Ερυθρόλευκοι (δικαίως) είναι το φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση, καθώς υπερτερούν σε κάθε επίπεδο των Ισραηλινών της Μακάμπι Χάιφα.

Σημείωση: Στο Betmarket.gr μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες οι ενισχυμένες αποδόσεις των Ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη

Δεν λαμβάνω σοβαρά υπόψιν μου την όχι και τόσο καλή εικόνα των «Ερυθρόλευκων» στα φιλικά προετοιμασίας, καθώς ήταν μία περίοδος δοκιμών όπου δεν μπορούμε και δεν πρέπει να εξάγουμε απόλυτα συμπεράσματα.

Θεωρώ ότι θα δούμε μία πιο προσεκτική τακτική από πλευράς του Μάρτινς, που σε συνδυασμό με τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στο Ισραήλ (ζέστη και υγρασία) δεν θα επιτρέψουν να «ανοίξει» το παιχνίδι. Ιδανικό σενάριο για τους «Ερυθρόλευκους» θα ήταν να καταφέρουν να διατηρήσουν ανέπαφη την εστία τους και να βρουν ένα τέρμα μπροστά, εκμεταλλευόμενοι την ποιότητά τους. Επιλογή το no goal στο 1.83 της Betsson.

Betmarket Επιλογές Τσάμπιονς Λιγκ:

 

Δυάδα Betsson

 

20/7 – 19:00 – Ελσίνκι – Βικτόρια Πλζεν: Goal/Goal (1.95)

 

20/7 – 20:00 – Μακάμπι Χάιφα – Ολυμπιακός: No Goal (1.83)

 

Στη δυάδα απόδοσης 3.57 ποντάρισμα 7 μονάδων

 

«Το παραπάνω κείμενο αποτελεί τη στοιχηματική πρόταση της ημέρας και δεν

αποτελεί προτροπή παιχνιδιού».

 

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

 

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα