Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΠρεμιέρα Euro2020 με γκολ

Πρεμιέρα Euro2020 με γκολ

Μπορεί να καθυστέρησε ένα χρόνο λόγω της πανδημίας η έναρξη του Euro2020 αλλά έφτασε η ώρα που περίμενε όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης! Όπως λέει και η παροιμία κάλιο αργά παρά ποτέ.

Την αυλαία ανοίγει το ματς της Τουρκίας με την Ιταλία σήμερα στις 22:00 το βράδυ, το οποίο θα διεξαχθεί στην Ιταλία στο γήπεδο της Ρόμα, το Ολύμπικο.
Παρακάτω θα σας παραθέσουμε κάποια χρήσιμα στοιχεία για την πορεία των δύο ομάδων γενικά σε αυτή την μεγάλη Ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Γνωρίζατε ότι:

  • Η Εθνική ομάδα της Ιταλίας δεν έχει ηττηθεί ποτέ στο στάδιο Ολύμπικο σε μεγάλο τουρνουά συμπεριλαμβανόμενου και του Euro αλλά και του Μουντιάλ. Επίσης δεν δέχτηκε ούτε ένα γκολ σε αυτά τα ματς που έχει παίξει στο συγκεκριμένο γήπεδο.
  • Η Εθνική ομάδα της Τουρκίας κράτησε μόνο μία φορά καθαρή εστία τόσο σε Euro όσο και σε Μουντιάλ. Μοναδικό ματς που τα κατάφερε ήταν απέναντι στους Τσέχους, στην νίκη της με 2-0 για την φάση των ομίλων του Euro 2016.
  • Οι Ιταλοί ήταν η μία από τις δύο ομάδες( η άλλη ήταν το Βέλγιο) που κέρδισε όλα της τα ματς στην προκριματική φάση του Euro 2020 κάνοντας το 10/10. Σκόραραν 37 γκολ σε αυτά τα ματς(3,7 γκολ ανα ματς) όσα δηλαδή είχαν καταφέρει να σκοράρουν συνολικά στο Euro 2016 και το Μουντιάλ του 2018 μαζί(22 παιχνίδια σύνολο)!
  • Η Τουρκία λαμβάνει μέρος στο πέμπτο Ευρωπαϊκό τουρνουά της, με την καλύτερη θέση να την έχει πάρει στο Euro του 2008 όπου αποκλείστηκε στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Το στοίχημα της Πρεμιέρας

Με βάση και αυτά τα στοιχεία εύκολα γίνεται αντιληπτό γιατί οι Ιταλοί είναι το φαβορί της αναμέτρησης. Προφανώς και θα πάνε για μια επαγγελματική νίκη τύπου 0-1, 0-2 για να μπουν με το δεξί στην διοργάνωση αλλά και για να φτάσουν σε πρώτη φάση τον στόχο τους, που δεν είναι άλλος από το να τερματίσουν στην πρώτη θέση για να έχουν και μια πιο ευνοϊκή κλήρωση στην φάση των 16.

Οι Τούρκοι είναι μια ομάδα με όλη την έννοια της λέξεως, δεν καταλαβαίνουν από ονόματα, το έδειξαν αυτό και στα προκριματικά που αντιμετώπισαν στα ίσα την πρωταθλήτρια του Μουντιάλ 2018, Γαλλία. Στόχος τους είναι να περάσουν στην φάση των 16 και από εκεί και πέρα όπου φτάσουν θα είναι ικανοποιημένοι.

Στοιχηματικά, έχουν και οι δύο ομάδες την ποιότητα να βρουν ένα γκολ, καθώς διαθέτουν επιθετικό πλουραλισμό αλλά δημιουργούν και αρκετές τελικές.
Για εμας το παιχνίδι ξεκινάει από το 1-1 οπότε επιλογή μας θα είναι το αμφίσκορο σε απόδοση 2,40.

Τουρκία – Ιταλία

Ώρα Έναρξης: 22:00

Επιλογή: G/G

Απόδοση: 2.40

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου πλησιάζει και στο BetMarket.gr θα βρείτε πολλές ενότητες όπως τις αποδόσεις Euro 2020, τις βαθμολογίες των ομίλων και τις διασταυρώσεις στη νοκ-άουτ φάση, το τηλεοπτικό πρόγραμμα αλλά και τους τζίρους όλων των αγώνων. Επιπλέον, μπορείτε να διαβάσετε πολλά και ενδιαφέροντα αφιερώματα στις ομάδες αλλά και σε παλαιότερες διοργάνωσεις που έμειναν στην ιστορία.

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα