Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήInfotainmentΠοντάρισμα σε απόδοση 3.36 στο Κόνφερενς Λιγκ

Ποντάρισμα σε απόδοση 3.36 στο Κόνφερενς Λιγκ

Ο Ολυμπιακός ισοφαρίστηκε στο 3’ των καθυστερήσεων στο Ισραήλ, με ένα τέρμα που διέθετε αρκετή δόση τύχης και που δύσκολα μπορεί να επαναληφθεί άλλες 100 φορές να προσπαθήσει να τα καταφέρει ο παίκτης της Μακάμπι Χάιφα.Η τακτική του Ολυμπιακού ήταν αυτή που αναλύθηκε στο χθεσινό άρθρο, οι «Ερυθρόλευκοι» ήθελαν το μηδέν στην άμυνα και ταυτόχρονα ένα γκολ μπροστά (το οποίο και… βρήκαν!). Δεύτερη φορά που «πληγωνόμαστε» με τέρμα αργά στο παιχνίδι. Λες και το σύμπαν συνωμοτεί για να μας δώσει μία (ακόμα) ευκαιρία να δούμε και στην πράξη όλα όσα γράψαμε για τις καλύψεις στο στοίχημα στο χθεσινό άρθρο.

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις προσφορές* των

στοιχηματικών εταιριών στις αναμετρήσεις των Ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Προγνωστικά Κόνφερενς Λιγκ

Πρώτη στάση σε μία μία Σκανδιναβική «μάχη», Μόλντε εναντίον Ελφσμποργκ, Η Μόλντε (η ομάδα που ξεκίνησε την καριέρα του ο Χάαλαντ – φωτό) βρίσκεται σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση, με 13 σερί παιχνίδια αήττητη και στην κορυφή του πρωταθλήματος. Αντλεί μεγάλη ώθηση από τους οπαδούς της (5-1-0 στα 6 τελευταία), κάτι που ενδεχομένως να κρίνει την έκβαση του αγώνα.

Η Ελφσμποργκ διαθέτει ισχυρό brand στη Σουηδία, αλλά φέτος κινείται στην μετριότητα. Βρίσκεται στην 9η θέση του Σουηδικού πρωταθλήματος, με μόλις 2 νίκες στα 8 τελευταία παιχνίδια ενώ προέρχεται και από βαριά ήττα στην έδρα της Χάμαρμπι (3-0). Μάλιστα, εκτός έδρας χάνουν μεγάλο μέρος της δυναμικής του, κάτι που γίνεται αντιληπτό και από τις επιδόσεις τους (1-3-3). Ο άσος στο 1.77 της Interwetten.

Δεύτερη στάση στο Σεϊναγιόεν – Λίλεστρομ. Με την Σεϊναγιόεν ασχοληθήκαμε το περασμένο Σάββατο, στην κόντρα της με την Ιλβες, όπου αναδείχθηκε ισόπαλη με 3-3. Προέρχεται από «γεμάτα» παιχνίδια, έχοντας επιβεβαιώσει το over4.5 στα 3 τελευταία (3-2, 4-2, 3-3). Κάτι που (όπως είναι λογικό) με κάνει να κοιτάζω τις αουτσάιντερ τιμές του g/g και του over.

Σε αυτό βοηθάει και η Λίλεστρομ, που μοιράζεται την κορυφή με την Μόλντε στη Νορβηγία και δείχνει αρκετά δυνατή φέτος. Ερχεται κι αυτή από «γεμάτα» εκτός έδρας παιχνίδια, έχοντας επιβεβαιώσει το over στα 10 από τα 11 τελευταία. Το goal/goal στο 1.90 της Interwetten είναι μία επιλογή που εμπεριέχει αξία .

Betmarket Επιλογές:

Δυάδα Interwetten

21/7 – 19:00 – Σεϊναγιόεν – Λίλεστρομ: goal/goal (1.90)

21/7 – 19:00 – Μόλντε – Ελφσμποργκ: 1 (1.77)

Στη δυάδα απόδοσης 3.36 ποντάρισμα 10 μονάδων

 

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα