Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo Θέμα''Πονοκέφαλος'' των ειδικών για τη Θεσσαλονίκη - Σήμερα οι εισηγήσεις για εμπορικά...

”Πονοκέφαλος” των ειδικών για τη Θεσσαλονίκη – Σήμερα οι εισηγήσεις για εμπορικά κέντρα κα φροντιστήρια

Σήμερα οι ειδικοί του Υπουργείου Υγείας, αναμένεται να συζητήσουν για την περεταίρω χαλάρωση των μέτρων στο τομέα του λιανεμπόριου και να εισηγηθούν στην κυβέρνηση.

Έτσι εκτός από το άνοιγμα των πολυκαταστημάτων, στο τραπέζι θα τεθούν και οι αγορές στα καταστήματα χωρίς ραντεβού, αλλά μόνο με την αποστολή του SMS στο 13032. Οι ειδικοί εκφράζουν την ανησυχία τους για την αύξηση των θανάτων και των διασωληνωμένων αυτή τη βδομάδα, ωστόσο λαμβάνουν υπόψιν τους και στην μερική σταθεροποίηση των κρουσμάτων, αλλά και την πτώση του δείκτη θετικότητας για πρώτη φορά μετά από 11 εβδομάδες.

Η κατάσταση παραμένει δύσκολη και στη Θεσσαλονίκγ, όπου έχει μεταφερθεί κλιμάκιο του υπουργείου Υγείας. Χαρακτηριστικά στη Θεσσαλονίκη οι νοσηλείες Covid έφτασαν πλέον τις 757 και οι διασωληνωμένοι τους 147.

Σημειώνεται πως ένα ακόμα «μέτωπο» στο οποίο καλούνται να λάβουν αποφάσεις οι ειδικοί είναι τα φροντιστήρια, η λειτουργία των οποίων αποτελεί αίτημα τόσο του υπουργείου Ανάπτυξης όσο και του Παιδείας. Πρόκειται για περίπου 10.000 επιχειρήσεις, φροντιστήρια ξένων γλωσσών και προετοιμασίας στα σχολικά μαθήματα.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα