Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΠολιτική αντιπαράθεση στη Βουλή για #metoo και υπόθεση Λιγνάδη (Live Βίντεο)

Πολιτική αντιπαράθεση στη Βουλή για #metoo και υπόθεση Λιγνάδη (Live Βίντεο)

Συζήτηση στην Ολομέλεια κατόπιν αιτήματος του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ο Πρωθυπουργός ανακοινώνει πρωτοβουλίες για τον κώδικα δεοντολογίας και τη σεξουαλική κακοποίηση, με φόντο την υπόθεση Λιγνάδη και τις καταγγελίες στο πλαίσιο του MeToo.

Συζήτηση με θέμα την ποιότητα της Δημοκρατίας και του Δημοσίου Διαλόγου, είναι σε εξέλιξη στη Βουλή, κατόπιν αιτήματος του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Ο πρωθυπουργός ζήτησε συζήτηση σε επίπεδο αρχηγών για όλα τα θέματα της επικαιρότητας με προεξέχον την ποιότητα του δημόσιου διαλόγου. Γιατί ένα πρόβλημα κοινωνικό κινδυνεύει να χάσει την ουσία του, να οδηγήσει σε πλαστούς διχασμούς και να εκτροχιάσει τον δημόσιο διάλογο. Αυτό πρέπει να το προλάβουμε. Και να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους», είχε τονίσει η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελεία Πελώνη, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Η σύγκρουση των πολιτικών αρχηγών αναμένεται να είναι οξεία, όπως προδιαγράφει και το πολιτικό κλίμα των τελευταίων ημερών με μετωπική σύγκρουση Μητσοτάκη- Τσίπρα.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα