Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
ΑρχικήInfotainmentΠοια Φίλτρα Νερού Πρέπει να Εγκαταστήσετε στο Σπίτι σας;

Ποια Φίλτρα Νερού Πρέπει να Εγκαταστήσετε στο Σπίτι σας;

Πλέον, είναι ευρέως γνωστό πως το νερό της βρύσης ενδέχεται να περιέχει ουσίες που είναι βλαβερές για τον ανθρώπινο οργανισμό. Το χλώριο, ο μόλυβδος και οι ίνες αμιάντου είναι μόνο λίγες από αυτές. Εάν θέλετε να πίνετε καθαρό νερό, τότε η λύση είναι τα πιστοποιημένα φίλτρα νερού. Πρόκειται για συσκευές ειδικά σχεδιασμένες, ώστε αφαιρούν όλες αυτές τις ουσίες από το νερό προσφέροντας σας απόλυτα καθαρό, υγιεινό νερό.

Ωστόσο, με μια γρήγορη αναζήτηση για την εγκατάσταση φίλτρων νερού στο σπίτι σας, θα ανακαλύψετε πως υπάρχουν διαφορετικοί τύποι συστημάτων. Ο καθένας από αυτούς δουλεύει με διαφορετικό τρόπο και το φιλτράρισμα του νερού φέρνει ποικίλα αποτελέσματα. Για αυτό το λόγο, είναι αναγκαίο να γνωρίζετε τα βασικά στοιχεία κάθε συστήματος πριν αποφασίσετε ποιο είναι το ιδανικό για το σπίτι σας. Ανακαλύψτε στην στην αγορά πιστοποιημένα και βραβευμένα φίλτρα νερού για καθαρό νερό και αλλάξτε την καθημερινότητά σας. Η υγεία σας και όλης οικογένειας σας αξίζουν το καλύτερο.

Φίλτρα Νερού Άνω Πάγκου

Τα φίλτρα άνω πάγκου είναι το πιο συνηθισμένο σύστημα φιλτραρίσματος νερού. Το συγκεκριμένο σύστημα συνδέεται με τη βρύση και τοποθετείται πάνω στον πάγκο της κουζίνας. Με αυτό το σύστημα, θα έχετε πάντα καθαρό νερό για πόση και μαγείρεμα, ενώ παράλληλα μπορείτε να επιλέξετε, αν θα χρησιμοποιήσετε το φιλτραρισμένο ή το αφιλτράριστο νερό (π.χ. για πλύσιμο των πιάτων). Το φίλτρο αυτό μεταφέρεται εύκολα και όταν πάμε διακοπές.

Τα φίλτρα νερού άνω πάγκου περιέχουν φίλτρο ενεργού φαρμακευτικού άνθρακα 850 γραμμαρίων που είναι ιδανικός για το φιλτράρισμα του χλωρίου και των βαρέων μετάλλων από το νερό. Ακόμα, σε αυτό το σύστημα η εγκατάσταση και η αλλαγή του ανταλλακτικού είναι απλές και γρήγορες διαδικασίες.

Φίλτρα Νερού Κάτω Πάγκου

Ακόμα ένα επίσης διαδεδομένο σύστημα για το φιλτράρισμα του νερού της βρύσης είναι τα φίλτρα νερού κάτω πάγκου. Αυτό το σύστημα, συνδέεται απευθείας με την παροχή του νερού, πράγμα που σημαίνει πως το νερό της βρύσης θα είναι φιλτραρισμένο. Το μεγάλο πλεονέκτημα των φίλτρων νερού κάτω πάγκου είναι ότι δε δεσμεύουν χώρο πάνω στον πάγκο της κουζίνας. Ωστόσο, θα πρέπει να χρησιμοποιείτε το φιλτραρισμένο νερό ακόμα και για το πλύσιμο των πιάτων, πράγμα που κάνει την αλλαγή του ανταλλακτικού πιο συχνή εκτός και αν έχουμε βρύση νέας γενιάς. Τα φίλτρα νερού κάτω πάγκου χρησιμοποιούν ανταλλακτικά με ενεργό άνθρακα κι έτσι απομακρύνουν αποτελεσματικά το χλώριο και άλλες ουσίες από το νερό.

Μπουκάλι με Φίλτρο

Άλλη μια πρακτική λύση για καθαρό φιλτραρισμένο νερό όπου και αν βρισκόμαστε είναι τα μπουκάλια που διαθέτουν φίλτρα ενεργού άνθρακα. Το συγκεκριμένο σύστημα δεν απαιτεί καμία εγκατάσταση ενώ σας παρέχει άμεσα καθαρό, φιλτραρισμένο νερό οπουδήποτε. Επίσης, τα μπουκάλια αυτά θα μπουν στην καθημερινότητά σας μιας και μπορείτε να τα μεταφέρετε όπου τα χρειάζεστε, εύκολα και απλά.

Ψύκτες Νερού

Οι ψύκτες νερού είναι μια ακόμη πρακτική λύση αν τα υδραυλικά του σπιτιού ή της πολυκατοικίας σας είναι παλιά, δε θέλετε να τα ταλαιπωρήσετε κι επιθυμείτε παράλληλα καθαρό νερό. Υπάρχουν σε διάφορα μεγέθη στην αγορά για να μην πιάνουν πολύ χώρο και διαθέτουν εγκατεστημένο φίλτρο νερού. Επίσης παρασκευάζεται εύκολα τα ροφήματά σας εφόσον έχουν δυνατότητα επιλογής θερμοκρασίας (ζεστό ή κρύο).

 

Με την εγκατάσταση των φίλτρων νερού θα καλύψετε την ανάγκη σας για καθαρό νερό που δεν περιέχει χημικά και άλλες βλαβερές ουσίες. Βρείτε τον τύπο που ταιριάζει στο σπίτι σας για να καταναλώνετε καθαρό υγιεινό φιλτραρισμένο νερό καθημερινά.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα