Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΠοια σχολεία θα είναι κλειστά σήμερα στη Μακεδονία λόγω της κακοκαιρίας

Ποια σχολεία θα είναι κλειστά σήμερα στη Μακεδονία λόγω της κακοκαιρίας

Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα, 22 Ιανουαρίου 2024, πολλά σχολεία σε όλη τη χώρα εξαιτίας της κακοκαιρίας.

Μέχρι στιγμής, αναστολή της λειτουργίας των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης έχει επισήμως ανακοινωθεί από τον δήμο Εορδαίας στην Κοζάνη με απόφαση του δημάρχου Παναγιώτη Ν.Πλακεντά αλλά και από τον δήμο Πρεσπών Φλώρινας, με απόφαση του δημάρχου Γεωργίου Στεργίου.

Επίσης, με απόφαση του Δημάρχου Φλώρινας κ. Βασίλη Γιαννάκη, σήμερα Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2024, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας θα παραμείνουν κλειστά, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών (χιονοπτώσεις και χαμηλές θερμοκρασίες) που επικρατούν στην περιοχή. Επίσης, κλειστά θα παραμείνουν τα ΚΔΑΠ και το ΚΔΑΠ ΜΕΑ του Δήμου Φλώρινας.

Στους ανωτέρω δήμους, οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Με απόφαση του δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη δεν θα λειτουργήσουν αύριο Δευτέρα 22 Ιανουαρίου τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και οι δομές ειδικής εκπαίδευσης του δήμου Κιλκίς λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν με κύρια χαρακτηριστικά το δριμύ ψύχος και τον παγετό.

Τα σχολικά μαθήματα θα γίνουν με εξ αποστάσεως διδασκαλία (τηλεκπαίδευση) σε συνεργασία των Προϊσταμένων των δύο εκπαιδευτικών βαθμίδων με τους Διευθυντές των σχολείων.

Από την απόφαση εξαιρούνται οι δημοτικοί παιδικοί – βρεφονηπιακοί σταθμοί, οι οποίοι θα λειτουργήσουν κανονικά.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα