Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΠελώνη: Εντατικοί έλεγχοι τα Σαββατοκύριακα, υπάρχει χαλάρωση με τη χρήση μάσκας

Πελώνη: Εντατικοί έλεγχοι τα Σαββατοκύριακα, υπάρχει χαλάρωση με τη χρήση μάσκας

Εντατικοί έλεγχοι για την τήρηση αποστάσεων και ωραρίου στην εστίαση, αλλά και στους πολίτες για τη χρήση μάσκας θα γίνονται τα Σαββατοκύριακα.

«Εντείνουμε τους ελέγχους και θα τους εντείνουμε το Σαββατοκύριακο. Θα γίνουν έλεγχοι και στους χώρους της εστίασης ή όπου κρίνεται ότι μπορεί να μην τηρούνται τα μέτρα, οι αποστάσεις ή τα ωράρια, αλλά και σε ό,τι αφορά στη χρήση μάσκας, διότι παρατηρείται μια χαλάρωση από τους πολίτες ως προς αυτό το μέτρο» δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη σήμερα στον ΣΚΑΪ.

«Μεγαλύτερη ελευθερία σημαίνει και μεγαλύτερη υπευθυνότητα» τόνισε η ίδια.Σχολιάζοντας τα επόμενα βήματα και την άρση περισσότερων μέτρων, η κ. Πελώνη σημείωσε πως για να μπορέσουμε να πάμε σε ακόμα μεγαλύτερες ελευθερίες, πρέπει να πάμε σταδιακά, συντεταγμένα και με προσοχή.

Όσο για την επιδημιολογική εικόνα της χώρας, η κυβερνητική εκπρόσωπος τόνισε ότι δεν πρέπει να κοιτάμε μόνο τα κρούσματα, αλλά τον επταήμερο μέσο όρο διότι η θετικότητα μειώνεται. «Αυτή η εικόνα, ωστόσο, δεν πρέπει να μας κάνει να εφησυχάζουμε. Όλοι κουραστήκαμε πάρα πολύ τον χειμώνα από τα περιοριστικά μέτρα, εκεί είναι η παγίδα» είπε.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα