Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΠαρακολουθήστε το ταξίδι του Άγιου Βασίλη να μοιράζει δώρα στα παιδιά όλου...

Παρακολουθήστε το ταξίδι του Άγιου Βασίλη να μοιράζει δώρα στα παιδιά όλου του κόσμου!

Είναι γνωστό σε όλους πως ο αγαπημένος Άγιος, ο Βασίλης, με την κόκκινη στολή του, ξεκινά το μακρύ του ταξίδι από το χωριό του στο Βορρά, ώστε να διασχίσει με το ιπτάμενο έλκηθρό του όλο τον πλανήτη και να μοιράσει τα δώρα του στα παιδιά όλου του κόσμου.

Για να βοηθήσει στον σκοπό αυτό η Google φέτος, προσφέρει πολλούς τρόπους για να «κατασκοπεύσετε» και να διασκεδάσετε με τον αγαπημένο Άγιο των μικρών αλλά και των μεγάλων παιδιών. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γράψετε στην αναζήτηση του Google τη λέξη Santa. Κλικάρετε έπειτα στο Santa’s Village και μεταφερθείτε σε έναν διασκεδαστικό εικονικό κόσμο με Χριστουγεννιάτικους χαρακτήρες, ρολόι αντίστροφης μέτρησης μέχρι τη μεγάλη μέρα και διαδραστικές δραστηριότητες και παιχνίδια για όλη την οικογένεια.

Τις μέρες που προηγούνται της παραμονής των Χριστουγέννων, παιδιά και ενήλικες μπορούν να απολαύσουν Χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες, πριν την έλευση του Αγίου. Στον ιστότοπο Santa’s Tracker οι χρήστες μπορούν να παρακολουθήσουν βίντεο από τις περιπέτειες του Άγιου Βασίλη, να βγάλουν σέλφι μαζί του, να λύσουν παζλ και παιχνίδια, να σχεδιάσουν τα δικά τους ξωτικά και ιγκλού, ακόμη και να παρακολουθήσουν τον Άγιο την παραμονή των Χριστουγέννων.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τον ιστότοπο του Santa’s Village.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα