Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΠαπαϊωάννου: Λογικές οι ουρές στις εισόδους του ΑΠΘ την 1η μέρα- Η...

Παπαϊωάννου: Λογικές οι ουρές στις εισόδους του ΑΠΘ την 1η μέρα- Η κατάσταση εξομαλύνεται

Για τις εικόνες συνωστισμού που διαπιστώθηκαν μέσα σε αίθουσες στο ΑΠΘ και τα παράπονα που διατυπώθηκαν για αναμονή στις εισόδους των σχολών, μίλησε στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8 και την εκπομπή «Πρωινή Παρέα», ο Πρύτανης του ΑΠΘ, Νίκος Παπαϊωάννου.

«Όταν αποφασίζεις ότι θα εισέλθουν σε ένα κτήριο φοιτητές από 2 εισόδους προκειμένου να περάσουν από τον έλεγχο και υπάρχουν οι πρωτοετείς ή τα παιδιά που είχαν εισαχθεί πέρσι και δεν είχαν μπει στο πανεπιστήμιο ακόμα, όπως και οι φοιτητές των υπολοίπων ετών, είναι λογικό να σχηματιστούν ουρές την πρώτη ημέρα», υποστήριξε ο κ. Παπαϊωάννου. «Όμως την δεύτερη ημέρα ήταν καλύτερη η εικόνα και η κατάσταση όσο περνούν οι μέρες θα εξομαλύνεται, καθώς αλλάζουν και οι ώρες των μαθημάτων», σημείωσε ο κ. Παπαϊωάννου.

Σε σχέση με τον συνωστισμό στα αμφιθέατρα ο Πρύτανης, τόνισε ότι προσπαθούν όπου υπάρχουν μεγάλα ακροατήρια να υπάρχουν και μεγάλες αίθουσες. «Αυτό που διαπιστώθηκε όντως στο τμήμα ψυχολογίας, σε ένα μάθημα όπου τις προηγούμενες χρονιές δεν υπήρχε συρροή φοιτητών, την Τρίτη με αλλαγή των αιθουσών του ωρολογίου προγράμματος, αλλάχθηκε η αίθουσα. Παρενέβημεν αμέσως και αλλάχθηκε. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα υπάρχουν και αίθουσες όπου θα υπάρχουν και όρθιοι, γιατί είναι κάτι που συνέβαινε και προ κορονοϊού, γιατί δεν είναι δυνατόν να κατασκευαστούν καινούριες αίθουσες».

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα