Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΠΑΟΚ από τα παλιά

ΠΑΟΚ από τα παλιά

Ουσιαστικός,θεαματικός,συγκροτημένος. Με μία λέξη , ομάδα

Αυτός ήταν ο ΠΑΟΚ σήμερα στην Τούμπα κόντρα στον αήττητο για πολλά παιχνίδια ΝΠΣ Βόλο. Η ομάδα του Λουτσέσκου ωστόσο μπήκε με κεκτημένη ταχύτητα από τις δύο προηγούμενες αγωνιστικές και νίκησε άνετα με 3-0

Μόλις στο 3ο λεπτό σημειώθηκε η πρώτη φάση για τον Δικέφαλο, με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς να βρίσκει τον Ελ Καντουρί ο οποίος βγήκε απέναντι από τον Κότνικ αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει.

Νέα φάση για τους γηπεδούχους στο 5’ με τον Σάστρε να σεντράρει, και τον Ελ Καντουρί να πιάνει την κεφαλιά και τη μπάλα να φεύγει πάνω από την εστία του Βόλου.

Ο Φιλίπε Σοάρες στο 6ο λεπτό πήρε τη μπάλα από τον Μπαριέντος, και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κοτάρσκι όμως το τέρμα ακυρώθηκε από το VAR για επιθετικό φάουλ στο ξεκίνημα της φάσης.

Στο 13’ ο Χαβιέ Ματίγια σούταρε δυνατά προς την εστία του Κοτάρσκι, με τον γκολκίπερ του Δικεφάλου να αποσοβεί τον κίνδυνο με ωραία απόκρουση.

Γύρισμα από το Ράφα Σοάρες στο 17’, με την άμυνα του Βόλου να διώχνει σε κόρνερ χωρίς αποτέλεσμα για τους γηπεδούχους.

Δυο λεπτά μετά (25’), ο Φερνάντες εξαπέλυσε σουτ με το αριστερό με τον Κοτάρσκι να είναι και πάλι εκεί και να διώχνει.

Στο 27ο λεπτό ο Κωνσταντέλιας βρήκε τον Αουγκούστο, εκείνος ανατράπηκε από τον Κότνικ με τον Γκάμαρη να δείχνει την εσχάτη των ποινών.

Ο Νέλσον Ολιβέιρα ανέλαβε την εκτέλεση και στο 28’, ήταν αυτός που έγραψε το 1-0 για το Δικέφαλο.

Στο 30’ ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς μετά από κεφαλιά των αμυντικών του Βόλου υποδέχθηκε τη μπάλα στο όριο της περιοχής, έκανε το γυριστό και κάρφωσε τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Κότνικ για το 2-0 με ένα γκολ που είναι υποψήφιο για κορυφαίο της αγωνιστικής.

Στο 43’ ο Βόλος κέρδισε πέναλτι, με τον Μπαριέντος να το εκτελεί και να στέλνει τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Κοτάρσκι.

Ευκαιρία που ήταν και η τελευταία για τις δυο ομάδες, με τον ΠΑΟΚ να πηγαίνει στα αποδυτήρια προηγούμενος με 2-0.

Καθάρισε όπως έπρεπε

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε δυναμικά και στην επανάληψη με τον Αουγκούστο στο 49’ να εξαπολύει δυνατό σουτ με το αριστερό, τη μπάλα να βρίσκει στον Πιρίνεν και τον Κότνικ να διώχνει με δυσκολία σε κόρνερ.

Το οποίο εκτελέστηκε με τρία λεπτά καθυστέρηση, και τον Ζίβκοβιτς στο 52’ να εξαπολύει το βολέ και τη μπάλα να χτυπάει στο δεξί δοκάρι του Κότνικ.

Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ο Ματίγια πάτησε τον Κωνσταντέλια στην περιοχή του Κότνικ, ο Γκάμαρης μέσω VAR υπέδειξε πέναλτι και κίτρινη στον Ισπανό χαφ.

Με τον Αουγκούστο στο 62’ να ανεβάζει το δείκτη του σκορ, στο 3-0 υπέρ του ΠΑΟΚ.

Στη συνέχεια ΠΑΟΚ και Βόλος έκαναν αλλαγές, και προσπάθησαν να δημιουργήσουν καταστάσεις στις δυο εστίες.

Σημείο αναφοράς το χειροκρότημα του κόσμο του ΠΑΟΚ, κατά την είσοδο του Κούτσια στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας στο 66ο λεπτό ως αλλαγή για τον Βόλο.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα