Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΠΑΟΚ - Άρης: Θριαμβευτής ο Δικέφαλος - Δεν λύγισε στην πίεση

ΠΑΟΚ – Άρης: Θριαμβευτής ο Δικέφαλος – Δεν λύγισε στην πίεση

Σπουδαία νίκη με 82-76 πέτυχε ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Άρη στο μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης για την 7η αγωνιστική της Stoiximan Basket League. Η ομάδα του Τακιανού βρέθηκε να προηγείται μέχρι και με 20 πόντους, εκείνη του Καστρίτη πλησίασε στους 2, αλλά τελικά δεν μπόρεσε να ανατρέψει την κατάσταση, μετά και τον τραυματισμό του Σανόγκο.

Στα χέρια του ΠΑΟΚ κατέληξε το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Η ομάδα του Φώτη Τακιανού επικράτησε με 82-76 του Άρη, στο πλαίσιο αναμέτρησης για την 7η αγωνιστική της Stoiximan Basket League, σε ένα ματς που φάνηκε αρχικά ότι θα έχει πολύ πιο εύκολο έργο. Κι αυτό γιατί ο Δικέφαλος έκανε ό,τι ήθελε στο παρκέ στο πρώτο μέρος, παίρνοντας μία διαφορά 20 πόντων (54-34, 20′).

Οι φιλοξενούμενοι έκαναν τεράστια προσπάθεια για να ξαναμπούν στο ματς, πλησίασαν σε απόσταση ενός καλαθιού (68-66, 32’30”), όμως ο τραυματισμός του Ίσμαελ Σανόγκο στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου, τους στοίχισε αρκετά και δεν κατάφεραν να φτάσουν στην ανατροπή.

Ο Κένταλ Σμιθ ήταν ο πρώτος σκόρερ των νικητών με 18 πόντους και το τρίποντο που σφράγισε το θετικό αποτέλεσμα στα 68″ πριν ακουστεί η κόρνα της λήξης. Ακλουθήσε με 17 πόντους και 8 ριμπάουντ ο Τζάστιν Άλστον. Στους 16 πόντους ο Άντριου Χάρισον, στους 14 ο Μιχάλης Τσαϊρέλης και στους 12 ο Έλβαρ Φρίντρικσον.

13-18 οι πόντοι από λάθη αντιπάλου, 44-26 οι πόντοι στη ρακέτα, 8-7 οι πόντοι δεύτερης ευκαιρίας, 11-7 οι πόντοι στον αιφνιδιασμό.

 

Πηγή:sport24.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα