Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΠέτσας: Πιθανό να έχουμε αυστηρότερα μέτρα σε επιβαρυμένες περιοχές

Πέτσας: Πιθανό να έχουμε αυστηρότερα μέτρα σε επιβαρυμένες περιοχές

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος,  Στέλιος Πέτσας δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο μέτρων σε τοπικό επίπεδο ειδικά τις πιο πάνω περιοχές. Όπως είπε είναι μειωμένα κατά 15,8% τα ενεργά κρούσματα στην χώρα μας σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα και ο δείκτης θετικότητας είναι στο 4,5% και πρόσθεσε  ότι μειώθηκε και ο δείκτης εισαγωγών στην χώρα μας.

«Τα στοιχεία δείχνουν ότι κινούνται στην επιθυμητή κατεύθυνση αλλά σε τοπικό επίπεδο είναι ανησυχητική η κατάσταση στην Κοζάνη και στην Δυτική Αττική», τόνισε ο κ. Πέτσας.

«Αυτές τις γιορτές να μην επιτρέψουμε στον κορωνοϊό να γιορτάσει», τόνισε ο κ. Πέτσας. «Αυτή τη στιγμή αυτό που εξετάζεται γιατί υπάρχουν αποκλίσεις σε τοπικό επίπεδο από τη γενική επιδημιολογική κατάσταση της χώρας. Γι’ αυτό το λόγο όπως ξέρετε σήμερα για παράδειγμα ο κ. Χρυσοχοΐδης βρίσκεται στην Κοζάνη και ο κ. Χαρδαλιάς στη Θεσσαλονίκη. Ανάλογα με τα επιδημιολογικά στοιχεία και τις εισηγήσεις των ειδικών η κυβέρνηση θα πάρει τις αποφάσεις της ενδεχομένως για αυστηρότερα μέτρα σε τοπικό επίπεδο. Δεν εξετάζεται κάτι άλλο αυτή τη στιγμή σε γενικό επίπεδο», τόνισε.

 

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα