Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΠέντε συλλήψεις για ηχορύπανση στη Θεσσαλονίκη - Άλλες 8 για άλλα...

Πέντε συλλήψεις για ηχορύπανση στη Θεσσαλονίκη – Άλλες 8 για άλλα αδικήματα

Οι πέντε συλλήψεις για ηχορύπανση έγιναν κατά 

τη διάρκεια ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν κατά το περασμένο διήμερο (βραδινές ώρες της 03-03-2023 έως πρώτες πρωινές ώρες σήμερα),καθώς διαπιστώθηκε ότι λειτουργούσαν σε ισάριθμα καταστήματα στις περιοχές κέντρου πόλης και του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη μηχανήματα παραγωγής ήχου, η ηχοστάθμη των οποίων ξεπερνούσε το προβλεπόμενο όριο. 

Την ίδια ώρα έγιναν άλλες 8 συλλήψεις

  • (5) άτομα για παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών. Μεταξύ αυτών και 49χρονος ημεδαπός, ο οποίος συνελήφθη απογευματινές ώρες χθες (04-03-2023) στα διόδια Ασπροβάλτας, από αστυνομικούς του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας, διότι μετά από έλεγχο στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε βρέθηκε και κατασχέθηκε ακατέργαστη κάνναβη βάρους (26) γραμμαρίων.

  • (3) άτομα για καταδικαστικές αποφάσεις. Μεταξύ αυτών και 46χρονος αλλοδαπός, ο οποίος συνελήφθη πρωινές ώρες χθες (04-03-2023) από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαριλάου – Αναλήψεως, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Σερρών, το οποίο ανακαλεί προηγούμενο Βούλευμα και διατάσσει τη σύλληψη του και  την έκτιση του υπολοίπου της ποινής που του επιβλήθηκε από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θράκης, το οποίο αντιστοιχεί σε ποινή φυλάκισης (3) ετών, (4) μηνών και (24) ημερών για παράβαση του Νόμου «Αλλοδαποί/Παράνομη Διακίνηση Μεταναστών».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα