Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΟ Ζέρβας πιάστηκε να παραβιάζει τον ΚΟΚ και τα μέτρα για τον...

Ο Ζέρβας πιάστηκε να παραβιάζει τον ΚΟΚ και τα μέτρα για τον κορονοϊό (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα βίντεο που δείχνει τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα, χωρίς ζώνη σε εν κινήσει ΙΧ και χωρίς μάσκα ενώ είναι με άλλα άτομα μαζί, ανήρτησε ο ίδιος στα social media.

Μπορεί ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, να λέει ότι στα αγαπημένα του χόμπι είναι το ποδήλατο και να ακούει μουσική, όμως σίγουρα είναι και η αυτοπροβολή του μέσω instagram. Φωτογραφίες, βίντεο, αναρτήσεις, insta stories… δεν περνάει μέρα που να μην δώσει το παρόν στα social media. Όμως το αγαπημένο του app τον «πρόδωσε». Πως; Σήμερα ο δήμαρχος μας ενημέρωσε μέσω insta story ότι ήταν καθ’οδόν για την Ξάνθη. Το βίντεο των 9 δευτερολέπτων τον έδειχνε να απολαμβάνει χαλαρός την διαδρομή, αφού οδηγούσε κάποιος άλλος. Καθήμενος λοιπόν στην πίσω θέση ο δήμαρχος φαίνεται να μην φοράει ζώνη, όμως ούτε μάσκα ασφαλείας για την προστασία από τον covid όπως ορίζουν τα μέτρα, παρότι είναι σε ένα όχημα με άλλα τέσσερα άτομα.

Πέρα από το γεγονός ότι ο Κ.Ζέρβας παραβιάζει τον ΚΟΚ που ορίζει ότι ζώνη πρέπει να φοράνε όλοι οι επιβάτες σε ένα όχημα, δίνει και το κακό παράδειγμα από την θέση του δημάρχου για την σωστή οδηγική και επιβατική συμπεριφορά.

Παράλληλα, εν μέσω πανδημίας και ενώ υπάρχουν σε ισχύ μέτρα για την διασπορά του κορωνοϊού και στις μεταφορές δείχνει να τα αγνοεί επιδεικτικά μάλιστα, καθώς δεν διστάζει να αναρτήσει ένα βίντεο που το αποδεικνύει.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

 

 

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα