Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΟ Αρναούτογλου προειδοποιεί – Μεγάλη προσοχή τις επόμενες ώρες στις μετακινήσεις σας

Ο Αρναούτογλου προειδοποιεί – Μεγάλη προσοχή τις επόμενες ώρες στις μετακινήσεις σας

Τα βροχοσύννεφα που έκαναν την εμφάνιση τους από το απόγευμα της Δευτέρας στη δυτική Ελλάδα θα κινηθούν ανατολικά κατά τη διάρκεια της Τρίτης φέρνοντας μαζί τους τοπικά έντονα φαινόμενα.

Ενισχυμένοι θα πνέουν οι άνεμοι κατά τόπους, που σε συνδυασμό με τις έντονες βροχοπτώσεις μεγαλώνουν τις πιθανότητες για απότομη αύξηση της στάθμης χειμάρρων και ποταμών, τοπικών πλημμυρών καθώς επίσης και κατολισθήσεων στις ορεινές περιοχές. Από το μεσημέρι της Τρίτης και μετά έντονα φαινόμενα αναμένονται και στις περιοχές της βόρειας-βορειοανατολικής χώρας με δυνατές βροχές και καταιγίδες, τα οποία αργότερα θα φτάσουν και τις περιοχές του ανατολικού αιγαίου και τη νότια Κρήτη.

Μπόρες, βροχές και καταιγίδες αναμένονται στην Αττική το πρωί, κυρίως στις πιο κεντροανατολικές περιοχές του νομού. Σχετικά γρήγορα όμως τα ανοίγματα του καιρού θα μεγαλώσουν και οι συννεφιές θα παραμείνουν τοπικές. Προς το βράδυ ο καιρός θα ξαναγίνει λίγο πιο άστατος με πιθανότητα βροχών και καταιγίδων μικρής όμως διάρκειας. Οι άνεμοι θα είναι δυτικοί στα 4 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από τους 12 έως τους 16 βαθμούς Κελσίου.

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα