Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΟργανωμένο κύκλωμα πλαστών πιστοποιητικών στη Δράμα

Οργανωμένο κύκλωμα πλαστών πιστοποιητικών στη Δράμα

Σε καταγγελία προχώρησε ο Ιατρικός Σύλλογος της πόλης της Δράμας πως εκπαιδευτικοί και εργαζόμενοι σε υπηρεσίες του Δήμου, όπως το Βοήθεια στο Σπίτι, έχουν προμηθευτεί πλαστό πιστοποιητικό νόσησης.

Στη Δράμα, σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, οι ενδιαφερόμενοι προμηθεύονται το ψευδώς θετικό rapid test έναντι χρηματικού ποσού, με την «ταρίφα» να κυμαίνεται από 10 έως 50 ευρώ.

«Ζητήσανε και είπανε θέλουμε να μας δώσετε ένα rapid test, θετικό.. απαντάνε, κύριε πρέπει να έρθετε εδώ να το δούμε κτλ, μα τι είναι αυτά που λέτε, αφού σε συνεννόηση με κάποιους κλινικούς γιατρούς – εργαστήρια, το κάνουν προς 10€, εγώ σας πήρα τηλέφωνο να ξέρω αν είναι τα 5€» είπε ο Πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Δράμας, Γιώργος Γεωργιάδης.

Στην πόλη της Δράμας το αντιεμβολιαστικό κίνημα έχει απλωθεί επικίνδυνα με τον Ιατρικό Σύλλογο να καταγγέλλει πως εκπαιδευτικοί και εργαζόμενοι σε υπηρεσίες του Δήμου, όπως το Βοήθεια στο Σπίτι, έχουν προμηθευτεί πλαστό πιστοποιητικό νόσησης.

Στη Δράμα οι ενδιαφερόμενοι προμηθεύονται το ψευδώς θετικό rapid τεστ έναντι χρηματικού ποσού, με την ταρίφα από 10 έως 50€. «Αν βρεθεί έστω κ 1ας συνάδελφος από τη Δράμα ότι έχει προχωρήσει σε πλαστά πιστοποιητικά κ καταχωρίσεις rapid περιστατικών, θα ήθελα το υπουργείο Υγείας να του πάρει κ την άσκηση αδείας επαγγέλματος» ανέφερε η Πρόεδρος Νοσοκομειακών Ιατρών Δράμας, Παρθένα Κιορτεβε.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα