Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήInfotainmentΟι στοιχηματικές «κόντρες» των Ευρωπαίων

Οι στοιχηματικές «κόντρες» των Ευρωπαίων

Στο μικροσκόπιο του Betmarket.gr οι ομάδες που έχουν αγώνα πρωταθλήματος εν μέσω Ευρωπαϊκών προκριματικών!Το Σαββατοκύριακο που έχουμε μπροστά μας έρχεται στη μέση του 1ου προκριματικού γύρου. Οι ομάδες που αγωνίστηκαν στα πρώτα παιχνίδια το τριήμερο που μας πέρασε, έχουν μπροστά τους τους αγώνες ρεβάνς.

Σαφώς μιλάμε για κρίσιμες αναμετρήσεις, με πολλά οικονομικά οφέλη, ειδικότερα για συλλόγους που δεν έχουν δα και τρομερά υψηλά μπάτζετ. Αυτός είναι ο λόγος που πολλές φορές το ενδιάμεσο παιχνίδι μπαίνει σε δεύτερη μοίρα, με το μυαλό προσηλωμένο στην Ευρώπη.

Στη συγκεκριμένη στήλη θα δούμε το γκρουπ των ομάδων που θα… αναγκαστούν να δώσουν και ένα παιχνίδι πρωταθλήματος εν μέσω της ευρωπαϊκής περιπέτειας. Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε προγνωστικά για στοίχημα από τους tipster μας, την πτώση των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Οι αναβολές

Ορισμένες χώρες διευκόλυναν τις ομάδες που συμμετέχουν στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα. Ετσι στην Ιρλανδία Ντέρι και Σλίγκο Ρόβερς δεν θα έχουν αγώνα πρωταθλήματος, ενώ το ίδιο ισχύει και για Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ και Ντινάμο Μίνσκ στη Λευκορωσία.

Η περίπτωση της Φινλανδίας

Στη Φινλανδία η πρωταθλήτρια Ελσίνκι δεν έχει αγώνα στο πρωτάθλημα, όπως και η Ιντερ Τούρκου, δεν ισχύει όμως το ίδιο για τις άλλες δύο συμμετέχουσες της χώρας στο Κόνφερενς Λιγκ.

Η Σεϊναγιόνεν, μετά την ήττα με 1-0 στην Εσθονία από τη Φλόρα Ταλίν, υποδέχεται τη Χόνκα το απόγευμα του Σαββάτου. Στο 2.20 (Interwetten) η τιμή για την αήττητη εδώ και πέντε αγωνιστικές Χόνκα.

Οσο για την Κουόπιο, την Πέμπτη κέρδισε 2-0 την Ντίλα Γκόρι και πηγαίνει στη Γεωργία για να υπερασπιστεί το υπέρ της σκορ. Πρωτοπόρος στην εγχώρια Λίγκα, Σάββατο μεσημέρι υποδέχεται τη Λάχτι. Ενδεχόμενο στραβοπατήματος πληρώνει αρκετά, με το Χ2 της Λάχτι στο 2.85 (Fonbet).

Μπλεγμένες και οι δύο στο Μάλμε-Βίκινγκουρ

Ένα από τα εντυπωσιακότερα μεσοβδόμαδα παιχνίδια έγινε στη Σουηδία. Η Μάλμε παίζοντας για μεγάλο διάστημα με παίκτη παραπάνω είχε την ευκαιρία να «καθαρίσει» την πρόκριση. Δεν το έκανε, δέχτηκε λίγο πριν το φινάλε το 3-2 και πηγαίνει στην Ισλανδία για τη ρεβάνς με τη Βίκινγκουρ.

Πριν από αυτό το ματς, έχουν και οι δύο υποχρεώσεις εντός συνόρων. Σάββατο μεσημέρι η Μάλμε υποδέχεται τη Βάρμπεργκ, με το διπλό να ξεπερνά τις 8 μονάδες! Παρόμοιο ματς και στην Ισλανδία, με τη Βίκινγκουρ να παίζει εντός έδρας με ομάδα ουράς, την Ακράνες. Και εδώ το διπλό αρκετά ψηλά, φτάνει στο 7.00 στη Betshop.

Κλείνουμε με το Μπόντο Γκλιμτ-Σάρπσμποργκ στη Νορβηγία. Στο 1.50 ο άσος, το ζήτημα όμως εδώ είναι πως η Μπόντο έχει στις αποσκευές της μια νίκη με 3-0 και η ρεβάνς στα Νησιά Φερόε ίσως δεν είναι τόσο απαιτητική.

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα