Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΟι επόμενες κινήσεις της Γεωργίας: «Υπήρξαν παραλείψεις» - Τα κινητά και τα...

Οι επόμενες κινήσεις της Γεωργίας: «Υπήρξαν παραλείψεις» – Τα κινητά και τα βίντεο

Η Γεωργία μετά το «καθαρό» αποτέλεσμα των τοξικολογικών εξετάσεων θα ζητήσει από την ανακρίτρια μέσω του δικηγόρου της να γίνουν δύο ενέργειες.

-Να γίνει εξέταση στο τριχωτό της κεφαλής της

-Να γίνει περαιτέρω διερεύνηση του DNA

Σύμφωνα με την πλευρά της Γεωργίας, υπήρξαν παραλείψεις όπως το ότι δεν λήφθηκε αίμα όταν το κορίτσι έκανε την καταγγελία.

Ότι της πήραν ούρα όταν πια είχαν περάσει 18 ώρες από τον βιασμό. Στο διάστημα αυτό η Γεωργία ήπιε υγρά και πήγε τουαλέτα με αποτέλεσμα όπως δηλώνει ο τεχνικός της σύμβουλος να «ξεπλυθεί» αν υπήρχε κάτι.

«Οι τοξικολογικές εξετάσεις που έχουμε στα χέρια μας είναι άχρηστες, είναι για το καλάθι των αχρήστων», δηλώνει ο ιατροδικαστής και τεχνικός της σύμβουλος, Δημήτρης Γαλεντέρης, στο newpost.

«Έχω πάρει τα επίσημα αποτελέσματα -εκτός από το αποτέλεσμα της Ελβετίας Αυτό που ψάχνουμε εμείς είναι να αποκλείσουμε το κενό που προέκυψε από τη λήψη ούρων μετά από 18 ώρες. Να το συμπληρώσουμε αυτό με μία έκθεση τριχών. Να δούμε αν είναι αρνητική ή θετική σε αυτή την ουσία που χρησιμοποιείται στο χάπι βιασμού. Ο οργανισμός μας μέσα και από τα ούρα «ξεπλένει «μέσα σε 12 ώρες. Η Γεωργία πήγαινε στην τουαλέτα και δείγματα δεν παίρνανε. Πήγε τουλάχιστον 4 φορές».

Η τρίχα δίνει αποτελέσματα και ένα μήνα μετά το σωστό χρονικό διάστημα, όπου θα πάμε με τρίχες αυτή τη φορά.

Τα κινητά και τα βίντεο
Απαντήσεις περιμένει η ανακρίτρια από την ανάλυση των κινητών των εμπλεκομένων πλευρών που έχουν κατασχεθεί. Ποιες κλήσεις έχουν γίνει, τι βίντεο υπάρχουν… Θα γίνει συσχέτιση με τις καταθέσεις αλλά και τα βίντεο που υπάρχουν από το ξενοδοχείο. Οι περισσότεροι καλεσμένοι έχουν ήδη καταθέσει και δίνουν τη δική τους μαρτυρία για το τι έγινε στο δωμάτιο 401 στο πεντάστερο ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη.

Η υπόθεση παραμένει ανοιχτή με νέες εργαστηριακές εξετάσεις που ζητά η πλευρά της Γεωργίας.

Η αντίδραση του κατηγορουμένου
Δικαιωμένος και ανακουφισμένος από τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, δηλώνει ο 27χρονος κατηγορούμενος μέσω του δικηγόρου του, Δημήτρη Τσάκου.

«Ο εντολέας μου επιμένει μέχρι και σήμερα πως ό,τι συνέβη έγινε κοινή συναινέσει και δεν υπήρξε κανένας βιασμός», δηλώνει ο γνωστός ποινικολόγος.

Πηγή: Newspost.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα