Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΟικογενειακή τραγωδία στα Διαβατά: Ο καυγάς πριν το φονικό και τα προβλήματα...

Οικογενειακή τραγωδία στα Διαβατά: Ο καυγάς πριν το φονικό και τα προβλήματα με τη σύντροφο του πατέρα

Νέα στοιχεία για την άγρια δολοφονία που έγινε στα Διαβατά Θεσσαλονίκης, με θύμα έναν 46χρονο και δράστη τον ίδιο του τον γιο.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, οι συγκρούσεις και τα ξεσπάσματα βίας μεταξύ των δύο ανδρών ήταν συχνό φαινόμενο, ενώ, ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι, και λίγες ώρες πριν το φονικό, το θύμα φέρεται να είχε χειροδικήσει τόσο εναντίον του δράστη, όσο και εναντίον της συζύγου του 22χρονου.

Το περιστατικό αυτό πυροδότησε τον θυμό του νεαρού ο οποίος, λίγες ώρες αργότερα, επέστρεψε στο σπίτι του πατέρα του και τον πυροβόλησε με καραμπίνα τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Καλά ενημερωμένες πηγές, μιλώντας στο kathimerini.gr, ανέφεραν πως πατέρας και γιος είχαν εδώ και καιρό προβλήματα στις σχέσεις τους. Ο λόγος φαίνεται να ήταν το γεγονός πως ο πατέρας του δράστη είχε χωρίσει τη μητέρα του και είχε συνάψει σχέση με μία άλλη γυναίκα, κάτι που, όπως φαίνεται, ενοχλούσε έντονα τον γιο του.

«Οι δύο άνδρες είχαν καιρό πρόβλημα. Η αιτία φαίνεται να ήταν η νέα σύντροφος του πατέρα του δράστη, την οποία και δεν αποδεχόταν. Και ο πατέρας του όμως δεν διατηρούσε τις καλύτερες σχέσεις με την σύζυγο του γιου του, είχαν συγκρούσεις» σημείωσαν χαρακτηριστικά.

Λίγες ώρες μετά τη δολοφονία, ο 22χρονος παρουσιάστηκε αυτοβούλως στο Τμήμα Ασφαλείας Δέλτα, όπου ομολόγησε την πράξη του. Συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο, παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία, με την οποία οδηγείται στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα