Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΞεσπά ο πατέρας του θύματος της στυγερής δολοφονίας στην Κατερίνη (Βίντεο)

Ξεσπά ο πατέρας του θύματος της στυγερής δολοφονίας στην Κατερίνη (Βίντεο)

Άνδρας, 58 ετών, συνελήφθη ως δράστης του στυγερού εγκλήματος που αποκαλύφθηκε στην Κατερίνη, με θύμα 45χρονο, ο οποίος εντοπίστηκε απανθρακωμένος και δεμένος πισθάγκωνα πίσω από τα κοιμητήρια στον οικισμό Καλλιθέα.

Συντετριμμένος μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα», ο πατέρας του 40χρονου κομμωτή, ο οποίος βρέθηκε άγρια δολοφονημένος πίσω από τα νεκροταφεία της Καλλιθέας, στην Κατερίνη.Με αφορμή τις πληροφορίες για σύλληψη του δράστη του στυγερού εγκλήματος, ο πατέρας του 40χρονου Γ. Αγγέλου είπε στον ΑΝΤ1: «Εύχομαι οι αρχές να κάνουν αυτό που πρέπει και να τιμωρηθεί ο δράστης», χαρακτηρίζοντας «απάνθρωπο αυτό που έκανε στον γιο του».

Όπως είπε ο κ. Αγγέλου «ο γιος μου τα τελευταία χρόνια δεν είχε προβλήματα με ναρκωτικά», καθώς όπως ανέφερε τα τελευταία χρόνια ήταν στην Αυστραλία και είχε καθαρίσει από τα ναρκωτικά. Όταν ο 40χρονος γύρισε στην Ελλάδα ο πατέρας του, του άνοιξε το μαγαζί. «Εκεί που πήγαιναν όλα καλά συνέβη αυτό. Δευτέρα απόγευμα ήρθε. Πήγα να τον ξυπνήσω και δεν ήταν εδώ» είπε ο πατέρας του συντετριμμένος. Αναφερόμενος στον φερόμενο ως δράστη, είπε ότι μια φορά τον είχε δει πριν χρόνια και ότι δημιουργούσε προβλήματα στο χωριό.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα