Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΞεκινούν από σήμερα οι απολογίες των 8 συλληφθέντων για τη δολοφονία του...

Ξεκινούν από σήμερα οι απολογίες των 8 συλληφθέντων για τη δολοφονία του Άλκη

Απολογούνται τμηματικά  από σήμεραέως την Παρασκευή, οι οκτώ συλληφθέντες για τη δολοφονία του 19χρονου και τον τραυματισμό των δύο φίλων του, στην περιοχή της Χαριλάου.

Σύμφωνα με το ένταλμα που εκδόθηκε εις βάρος του, διώκονται -μεταξύ άλλων- για το κακούργημα της από κοινού ανθρωποκτονίας με δόλο, τετελεσμένη και σε απόπειρα, κατά συρροή.

Παράλληλα, στη φυλακή οδηγήθηκε  ο 23χρονος που συνελήφθη για τη δολοφονία του 19χρονου ‘Αλκη. Ο 23χρονος κατά τη διάρκεια της απολογίας του  στην ανακρίτρια, δέχθηκε ότι βρισκόταν στην περιοχή όπου συνέβη το άγριο έγκλημα, οδηγώντας ένα από τα τρία Ι.Χ. αυτοκίνητα με τα οποία οι δράστες μετέβησαν στο σημείο, αλλά αρνήθηκε την ενεργό συμμετοχή του, τόσο στη δολοφονία του 19χρονου όσο και στον τραυματισμό των δύο φίλων του.

Στο μεταξύ, παραδόθηκε αυτοβούλως στην 7η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης 25χρονος, ο οποίος κατηγορείται για εμπλοκή στη δολοφονία του 19χρονου, στην περιοχή Χαριλάου. Συνοδευόμενος από συνήγορο, εμφανίστηκε  στην ανακρίτρια, η οποία χειρίζεται την υπόθεση.

Σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης τα προηγούμενα 24ωρα και αναζητούνταν. Κατά πληροφορίες πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τις επόμενες μέρες και παραμένει υπό κράτηση.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα