Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΞεκινά η δίκη για την απαγωγή της 10χρονης στη Θεσσαλονίκη

Ξεκινά η δίκη για την απαγωγή της 10χρονης στη Θεσσαλονίκη

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα καθίσουν την Τετάρτη 1η Δεκεμβρίου η 33χρονη και ένας άνδρας για την απαγωγή τον βιασμό του κοριτσιού στη Θεσσαλονίκη τον Ιούνιο του 2020

Στη δίκη θα ξετυλιχτεί λεπτό λεπτό η υπόθεση που συντάραξε την Ελλάδα

Η απαγωγή του κοριτσιού συνέβη στις 11 Ιουνίου. Το κορίτσι πλησίασε η κατηγορουμένη τη στιγμή που έβγαινε με δυο συμμαθητές της από το σχολείο της. Το παιδί τη γνώριζε καθώς έμεναν στην ίδια πολυκατοικία στο παρελθόν. Της είπε για να την πείσει να πάει μαζί της ότι την έστελνε η μητέρα της. Την έπεισε να επιβιβαστεί σε ταξί και από εκεί στο διαμέρισμά της στην Καλαμαριά Τα όσα περιγράφονται στο βούλευμα των δικαστών προκαλούν ανατριχίλα.

‘Εκεί η κατηγορουμένη πρόσφερε στην ανήλικη χυμό φρούτων ο οποίος είχε χαρακτηριστικά πικρή γεύση διότι είχε διαλύσει χάπια Xanax με αποτέλεσμα να περιέλθει σε κατάσταση υπνηλίας και σωματικής αδυναμίας και στη συνέχεια αφαίρεσε τα ενδύματα της ανήλικης και τα δικά της την έβαλε στην μπανιέρα μπήκε και η ίδια μέσα και εκμεταλλευόμενη την αδυναμία της να αντισταθεί λόγω των τοξικών ουσιών την εξανάγκασε σε γενετήσιες πράξεις ισοδύναμες της συνουσίας και συγκεκριμένα την θώπευσε επανειλημμένα και επίμονα στο στήθος και στην περιοχή των γεννητικών οργάνων και την υποχρέωσε να της πράξει το ίδιο».

Η κατηγορουμένη προέβη σε ακόμα και πιο σκληρές πράξεις ενώ στη συνέχεια έντυσε το κορίτσι με ρούχα ενήλικης την έβαψε με μολύβι και κραγιόν και τη φωτογράφισε. Το κορίτσι ανέφερε στην κατάθεση του ότι η κατηγορουμένη συνομιλούσε με κάποιον με κοτσιδάκια μέσω ίντερνετ.

Η 33χρονη βλέποντας ότι οι αρχές αναζητούν το κορίτσι την άφησε δύο ημέρες μετά στην Καλαμαριά.

«Η ανήλικη βρισκόταν σε προφανή σύγχυση μη γνωρίζοντας ούτε τι μέρα ήταν, ούτε που βρισκόταν ήταν σωματικά εξουθενωμένη και έδινε την εντύπωση ότι βρισκόταν υπό την επήρρεια ψυχοτρόπων ουσιών». Στο νοσοκομείο αποκαλύφθηκε ότι της είχε δώσει και κοκαΐνη.

Η Κατηγορουμένη διέφυγε στην Κατερίνη και συνελήφθη λίγες ημέρες μετά αφού πρώτα κατέστρεψε σημαντικά στοιχεία όπως το λάπτοπ. Στις καταθέσεις της έπεσε σε αντιφάσεις σύμφωνα με το βούλευμα Όταν την συνέλαβαν παραδέχτηκε ότι διακατέχεται από ερωτική διάθεση για μικρά κορίτσια και ότι χορήγησε Xanax στο παιδί.

Στην απολογία της είπε ότι είχε αισθήματα μητρικής στοργής λόγω παραμέλησης και κακοποίησης του παιδιού από το οικογενειακό του περιβάλλον.

Σε κάθε κατάθεση υποστήριζε ότι δεν είχε συνεργούς. Όμως η Εισαγγελία ζήτησε νέα έρευνα και οι αρχές έφθασαν στα ίχνη ενός άνδρα που φέρεται ως συνεργός της 33χρονης στην υπόθεση.

Είναι 41 ετών και φέρεται να διατηρεί ερωτικές σχέσεις με την κατηγορουμένη Σύμφωνα με τις αρχές επικοινωνούσε μαζί της πριν και μετά την απαγωγή ενώ τα στοιχεία δείχνουν ότι τον επισκέφθηκε και στο σπίτι του όσο κρατούσε το κορίτσι Μάλιστα μετά την απαγωγή επικοινωνούσε μαζί του με Mail και ζητούσε συμβουλές .

Η δίκη θα πρέπει να «τρέξει « καθώς στις 18 Δεκεμβρίου λήγει το 18μηνο της προσωρινής κράτησής της Αν δεν εκδοθεί απόφαση θα αφεθεί ελεύθερη

Πηγή:Newpost.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα