Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΞεκαθάρισμα λογαριασμών... τράπερ το επεισόδιο με πυροβολισμούς στο ΑΠΘ - Συμμετείχε ο...

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών… τράπερ το επεισόδιο με πυροβολισμούς στο ΑΠΘ – Συμμετείχε ο μάνατζερ του Lamanif

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών, ανάμεσα σε… καλλιτέχνες της τραπ, φαίνεται ότι ήταν το αιματηρό περιστατικό που εκτυλίχθηκε στην πλατεία Χημείου στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο τον περασμένο Ιούλιο. Οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο ο ηθικός αυτουργός της ένοπλης επίθεσης σε βάρος ενός 23χρονου Γεωργιανού τράπερ, να ήταν ο… “συνάδελφος” του, Lamanif, καθώς ανάμεσα στα άτομα που εμπλέκονται στο συμβάν ήταν ο… μάνατζερ του.

Όλα εκτυλίχθηκαν στις 22:00 το βράδυ της 12ης Ιουλίου, όταν ομάδα 15… φαν του δημοφιλούς τράπερ, πλησίασαν τον 23χρονο, που καθόταν σε παγκάκι του ΑΠΘ, έπειτα από υπόδειξη του 34χρονου ατζέντη. Έπειτα από διαπληκτισμό, ένας εξ’ αυτών, ηλικίας 28 ετών, τράβηξε πιστόλι και πυροβόλησε στα πόδια τον νεαρό τράπερ από τη Γεωργία. Αμέσως μετά οι δράστες εξαφανίστηκαν από το σημείο.

Έπειτα από έρευνες μηνών, η ΕΛ.ΑΣ. κατάφερε να εξιχνιάσει την αιματηρή υπόθεση και ο 34χρονος μάνατζερ, αλλά και ο 28χρονος οπαδός του Lamanif έχουν συλληφθεί. Οι δύο άνδρες, μέχρι στιγμής αρνούνται ότι έχουν κάποια σχέση με το συμβάν.

Οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο οι φυσικοί αυτουργοί να βρέθηκαν στο σημείο της επίθεσης καθ’ υπόδειξη του τράπερ, για να “προειδοποιήσουν” τον 23χρονο.

Υπενθυμίζεται ότι οι πυροβολισμοί, είχαν σημειωθεί λίγο πριν τις 22:00 το βράδυ της 12ης Ιουλίου. Η αστυνομία κλήθηκε στο χώρο που στεγάζεται το Τμήμα Θετικών Επιστημών, λίγη ώρα αργότερα, έπειτα από καταγγελία για πυροβολισμούς, όμως το συμβάν είχε λήξει, καθώς ο 23χρονος είχε μεταφερθεί ήδη στο νοσοκομείο. Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο εντόπισαν κυλίδες αίματος σε ένα παγκάκι του campus και δίπλα του κάλυκες από πυροβόλο όπλο. Όπως διαπιστώθηκε κατά την προανάκριση, το θύμα είχε απασχολήσει στο παρελθόν για ναρκωτικά και ληστείες.

Σε βάρος των δύο συλληφθέντων σχηματίσθηκε κατά περίσταση δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο, συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο και παράνομη οπλοφορία-οπλοχρησία.

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα