Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΝ. Ανδρουλάκης από Θεσσαλονίκη: Το ΠΑΣΟΚ δε θα γίνει δεκανίκι κανενός

Ν. Ανδρουλάκης από Θεσσαλονίκη: Το ΠΑΣΟΚ δε θα γίνει δεκανίκι κανενός

Επίθεση στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ –Προοδευτική Συμμαχία Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης, κατά την ομιλία του σε προεκλογική συγκέντρωση στο συνεδριακό κέντρο “Ιωάννης Βελλίδης” της ΔΕΘ.

“Τις τελευταίες ώρες κοντεύω να σκάσω από τη στεναχώρια μου μετά τις δηλώσεις του κ. Μητσοτάκη ότι δεν έχει να πει τίποτα με το ΠΑΣΟΚ.

Κύριε Μητσοτάκη εγώ και όλοι μαζί όλοι οι δημοκράτες προοδευτικοί πολίτες δεν έχουμε να πούμε τίποτα μαζί σας”, είπε ο κ. Ανδρουλάκης.

Οι συγκεντρωμένοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και φώναξαν το σύνθημα ” ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει Δεξιά”, και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ το επανέλαβε.

“Τι έχουμε να πούμε με τον πρωταθλητή των απευθείας αναθέσεων, τον πρωταθλητή των μετακλητών, τον πρωταθλητή της εκτεταμένης διαφθοράς, τι έχουμε να πούμε με τον πρωταθλητή των ανισοτήτων, τον πρωταθλητή του αφελληνισμού της Ελληνικής οικονομίας”, αναρωτήθηκε και συνέχισε:” τα τελευταία εικοσιτετράωρα ο κύριος Μητσοτάκης δείχνει ποιος έχει πραγματική εμμονή. Προσπαθεί να πείσει τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, τους φίλους, τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ, ότι σας οδηγώ σε ένα τυφλό μέτωπο απέναντι στη Νέα Δημοκρατία. Η αλήθεια, όμως, είναι μία. Μέσα του τελευταίες ημέρες φωλιάζει η αγωνία, ο φόβος ότι αυτό που γεννιέται, το νέο, θα είναι ο πραγματικός αντίπαλος του και όχι οι φθηνοί λαϊκισμοί του κ. Τσίπρα. Γιατί ξέρει πολύ καλά μέσα του ο κύριος Μητσοτάκης ότι αν δεν υπήρχε Τσίπρας ήδη η κυβέρνηση του θα ήταν παρελθόν στη συνείδηση του ελληνικού λαού.

Νομίζει ο κύριος Μητσοτάκης ότι ο λαός ξεχνάει την ιστορία της οικογένειας του, με τις αποστασίες, με τα παιχνίδια, με το παρακράτος.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα

Εκτός Ευρωεκλογών οι Σπαρτιάτες