Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΝεκρός 21χρονος στον Νέστο: Δείτε φωτογραφίες από το σημείο εντοπισμού του από...

Νεκρός 21χρονος στον Νέστο: Δείτε φωτογραφίες από το σημείο εντοπισμού του από τον Ο.Φ.Κ.Α.Θ.

Η σωρός του 21χρονου που είχε χαθεί στον Νέστο, την περασμένη Τετάρτη, εντοπίστηκε μια εβδομάδα μετά από μέλος του Ο.Φ.Κ.Α.Θ. στην περιοχή των Τοξοτών. Η εθελοντική διασωστική ομάδα του Ο.Φ.Κ.Α.Θ. Παρανεστίου συνέδραμε από την πρώτη στιγμή στις έρευνες για τον εντοπισμό του 21χρονου, που παρασύρθηκε από ορμητικά νερά στον Νέστο.

Το πρωί της Τετάρτης μέλος της Ο.Φ.Κ.Α.Θ. εντόπισε το άψυχο σώμα του 21χρονου και αμέσως ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική και ο στρατός ενώ το πτώμα αναγνωρίστηκε από οικείους του εξαφανισθέντος και μεταφέρθηκε.

 

 

 

 

 

Παρασύρθηκε από το ποτάμι 

Την περασμένη Τετάρτη ο άτυχος 21χρονος βρισκόταν μαζί με φίλους στο Νέστο, όταν παρασύρθηκε από ορμητικά νερά.

Αμέσως σήμανε συναγερμός και ξεκίνησε η επιχείρηση για τον εντοπισμό του, ωστόσο οι μέρες περνούσαν και η αγωνία για το μέλλον του 21χρονου χτυπούσε κόκκινο.

Στο σημείο εκτός από τους εθελοντές, επιχειρούσαν ειδικά εκπαιδευμένοι δύτες, η Πυροσβεστική και η Αστυνομία ενώ τραγικές φιγούρες ήταν οι γονείς του 21χρονου που βρίσκονταν στην περιοχή σε στιγμές έντονης αγωνίας.

Το τραγικό τέλος στην επιχείρηση εντοπισμού του 21χρονου γράφτηκε το πρωί της Τετάρτης όταν και εντοπίστηκε από μέλος του Ο.Φ.Κ.Α.Θ. κοντά στους Τοξότες.

Πηγή: xanthinea.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα