Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΝεάπολη Θεσσαλονίκης: Χάνουν τον δρόμο,κάτω από τα πόδια τους (ΦΩΤΟ)

Νεάπολη Θεσσαλονίκης: Χάνουν τον δρόμο,κάτω από τα πόδια τους (ΦΩΤΟ)

“Έχασα την γη κάτω απ’ τα πόδια μου…” λέει ο λαός συνήθως μεταφορικά,  ωστόσο για όσους διέρχονται από κεντρικό δρόμο της  Νεάπολης αυτό τείνει να αποκτήσει κυριολεκτική σημασία.

Ο λόγος για την οδό  Ύδρ. Παπαγεωργίου, η οποία αποτελεί παράλληλη σε μια από τις κεντρικότερες οδούς στην βορειοδυτική Θεσσαλονίκη, την οδό Ελ. Βενιζέλου. Ο δρόμος αυτός όπως διαπιστώθηκε κατόπιν σχετικής καταγγελίας στο seleo.gr, σε μεγάλο μέρος του παρουσιάζει πρόβλημα καθίζησης του οδοστρώματος.

Μια κατάσταση που αν οξυνθεί, εγκυμονεί κινδύνους για τους κατοίκους και τους διερχόμενους  Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες , σε αρκετά σημεία του δρόμου υπάρχουν τεράστιες  λακκούβες. Πολλές από αυτές μάλιστα βρίσκονται πάνω σε αποσπασματικές ασφαλτοστρώσεις – “μπαλώματα” που έχουν γίνει σε τμήματα της οδού.

Επιπλέον χαρακτηριστική εικόνα παραμέλησης παρουσιάζει και η οδοσήμανση του συγκεκριμένου δρόμου, με κάποιες από τις πινακίδες να είναι βανδαλισμένες ή και φθαρμένες, ενώ στην ίδια μοίρα βρίσκονται ακόμα και τα κιγκλιδώματα και τα παρτέρια στην ευρύτερη περιοχή. Τέλος έναν ακόμα δυνάμει κίνδυνο αποτελούν και εγκαταλελειμμένα σπίτια καθώς και οικόπεδο, επί της εν λόγο οδού αφού τείνουν να μετατραπούν σε εστίες μόλυνσης.

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα