Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΝέο τροχαίο στη διασταύρωση καρμανιόλα του Αγίου Παύλου (Βίντεο)

Νέο τροχαίο στη διασταύρωση καρμανιόλα του Αγίου Παύλου (Βίντεο)

Ακόμα ένα τρομακτικό τροχαίο ατύχημα, που κόβει την ανάσα και στο οποίο από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα, σημειώθηκε στις 11.34 το πρωί της Πέμπτης, στην διασταύρωση Αγίου Παύλου με Εμμανουήλ Παππά, η οποία χαρακτηρίζεται καρμανιόλα, καθώς τα τελευταία χρόνια -κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες- σημειώνονται δεκάδες τροχαία στο συγκεκριμένο σημείο.

Ρεπορτάζ: Δήμητρα Τσάτσου. 

Αυτή τη φορά δύο οχήματα συγκρούονται μετωπικά, με αποτέλεσμα από τη σφοδρή σύγκρουση το ένα ΙΧ να καταλήξει σε τοιχίο αυλής. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν ελαφρά οι δύο οδηγοί. Μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε εφημερεύον νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Διαβάστε κι εδώ το σχετικό θέμα του Seleo.gr – Νέο τροχαίο στην “καρμανιόλα” του Αγίου Παύλου (Βίντεο)

Σύμφωνα με τους κατοίκους, ο συγκεκριμένος δρόμος είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος, καθώς δεν υπάρχει σηματοδότηση. Ωστόσο, αρκετοί είναι κι εκείνοι οι οδηγοί που υπερβαίνουν το όριο ταχύτητας, με αποτέλεσμα να αυξάνονται οι πιθανότητες εμπλοκής τους σε ατύχημα.

Στο σημείο το τελευταίο διάστημα ο Δήμος Νέας Προποντίδας έχει τοποθετήσει καθρέφτες και κίτρινες διαγραμμίσεις στο δρόμο.

Όπως ανέφερε ο δήμαρχος, Νέας Προποντίδας Εμμανουήλ Καρράς στο Seleo.gr, το πρόβλημα στην εν λόγω διασταύρωση διαπιστώνεται κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες.

”Ο Δήμος Νέας Προποντίδας το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα τοποθετήσει στο σημείο παλλόμενα φανάρια, ώστε να επιλυθεί το πρόβλημα”, πρόσθεσε ο κ. Εμμανουήλ Καρράς σε επικοινωνία που είχε μαζί του του  το Seleo.gr.

Δείτε τα βίντεο του Seleo.gr από το σημερινό τροχαίο ατύχημα. 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα