Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΝέο ισχυρό ψυχρό κύμα προ των πυλών - Πού θα χιονίσει (Βίντεο)

Νέο ισχυρό ψυχρό κύμα προ των πυλών – Πού θα χιονίσει (Βίντεο)

Πρόσκαιρη βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός σήμερα  αλλά και αύριο Παρασκευή σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη καθώς το σύστημα κακοκαιρίας που μας απασχόλησε τα προηγούμενα 24ωρα εκτονώνεται πια προς την περιοχή της Τουρκίας.

Αυτή η βελτίωση βέβαια δεν θα κρατήσει για πολύ καθώς από το βράδυ της Παρασκευής και κυρίως μέσα στο Σαββατοκύριακο περιμένουμε μια νέα κακοκαιρία με βροχές, ισχυρούς βοριάδες και χιόνια ακόμη και σε χαμηλά υψόμετρα καθώς θα κινηθούν προς τη χώρα μας πολικές αέριες μάζες από την περιοχή της Ρωσίας.

Το νέο αυτό κύμα κακοκαιρίας θα επηρεάσει περιοχές που βρίσκονται από την οροσειρά της Πίνδου και πιο ανατολικά και από το ύψος της Χαλκιδικής και πιο νότια. Μέσα στη νύχτα της Παρασκευής – πρωί Σαββάτου θα επηρεαστούν πρόσκαιρα και τα βορειοανατολικά τμήματα με χιόνι ακόμη και χαμηλά και βροχές ή καταιγίδες σε θαλάσσιες – παραθαλάσσιες περιοχές.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα φτάνουν μέχρι και τα 9 μποφόρ ενώ μέσα στο κάδρο της νέας κακοκαιρίας θα είναι και η Αττική. Ιδιαίτερα σε Πάρνηθα, Βίλια και Κιθαιρώνα αναμένονται μεγάλα ύψη χιονιού.

Δείτε αναλυτικά:

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα