Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΝέος γύρος καταθέσεων για τον βιασμό της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη (Βίντεο)

Νέος γύρος καταθέσεων για τον βιασμό της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη (Βίντεο)

Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της 24χρονης αναμένεται να προωθηθούν στην 5η τακτική ανακρίτρια. Ολοκληρωμένη εικόνα θα έχουν οι αρχές μόλις ενημερωθούν και για τα αποτελέσματα της εξέτασης βιολογικού υλικού που έχει σταλεί στην Ελβετία για ανίχνευση υπνωτικής ή ναρκωτικής ουσίας.

Εάν αποδειχθεί ο ομαδικός βιασμός από τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και από το DNA που έχει ληφθεί, αλλάζει το κατηγορητήριο και οι ποινές για τους δράστες. Μιλάμε δηλαδή για ισόβια κάθειρξη.

Σήμερα στην ανακρίτρια θα καταθέσει ο φίλος του εργοδότη της 24χρονης, ο οποίος πήγε μαζί του το πρωί της Πρωτοχρονιάς στο ξενοδοχείο για να βοηθήσουν την Γεωργία μετά από τηλεφωνική κλήση της. Εκτός από την έρευνα για τον καταγγελόμενο βιασμό, ελληνική αστυνομία και Ιντερπόλ ερευνούν το ενδεχόμενο ύπαρξης διεθνούς κυκλώματος μαστροπείας: Διοργάνωση πριβέ πάρτυ στα οποία συμμετέχουν εύποροι πελάτες, μεσάζοντες που προσεγγίζουν κοπέλες μέσω των social media και δελεάζουν με χρήματα για να παρευρεθούν σε αυτά.Αυτή την  εβδομάδα αναμένεται να αρχίσει και ένας ακόμα κύκλος καταθέσεων σχετικά με το κύκλωμα μαστροπείας και διακίνησης ναρκωτικών στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα