Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΝέα καμπάνα σε οδηγό στη Χαλκιδική που πέταξε αναμμένα τσιγάρα

Νέα καμπάνα σε οδηγό στη Χαλκιδική που πέταξε αναμμένα τσιγάρα

Νέο πρόστιμο επιβλήθηκε σε ασυνείδητο πολίτη, ο οποίος πέταξε τσιγάρα σε χόρτα στη Χαλκιδική.

Ειδικότερα, διοικητικό πρόστιμο επιβλήθηκε σε άνδρα για απόρριψη αναμμένων τσιγάρων σε πρανές της επαρχιακής οδού Γερακινής-Σιθωνίας του δήμου Πολυγύρου Χαλκιδικής, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 9/2021 Πυροσβεστική Διάταξη, από ανακριτικούς υπάλληλους της Π.Υ. Πολυγύρου.

Διαβάστε κι εδώ τα σχετικά θέματα του Seleo.gr  – Χαλκιδική: Πέταξε το αναμμένο τσιγάρο από το αυτοκίνητο κι έφαγε πρόστιμο

Εν τω μεταξύ, τρία διοικητικά πρόστιμα επιβλήθηκαν τα προηγούμενα  24ωρα από την Πυροσβεστική στη Χαλκιδική για κίνδυνο πρόκλησης πυρκαγιάς.

Η μια εκ των παραβάσεων αφορούσε άνδρα που πέταξε αναμμένο τσιγάρο από αυτοκίνητο, στην περιοχή της Κρυοπηγής, στην Κασσάνδρα. Όπως έγινε γνωστό, η ενέργειά του έγινε αντιληπτή από πυροσβέστες που έκαναν περιπολία στην περιοχή με υπηρεσιακό όχημα. Το πρόστιμο, σύμφωνα με πηγές της Πυροσβεστικής, ανήλθε σε 400 ευρώ.

Οι άλλες δύο περιπτώσεις αφορούσαν παραβάσεις για κάπνισμα μελισσών και χρήση συσκευών ψησίματος, στις περιοχές Καλλάνδρα και Πολύχρονο, αντιστοίχως, πάλι στην Κασσάνδρα.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα