Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024
Αρχικήseleo Θέμα"Νέα Αριστερά" θα λέγεται η κοινοβουλευτική ομάδα των 11 πρώην βουλευτών του...

“Νέα Αριστερά” θα λέγεται η κοινοβουλευτική ομάδα των 11 πρώην βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ

- Advertisement -

Με το όνομα “Νέα Αριστερά” θα αποκαλείται τελικά η νέα κοινοβουλευτική ομάδα που προέκυψε έπειτα από την αποχώρηση έντεκα βουλευτών από τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Το εν λόγω όνομα αποκαλύφθηκε στο πλαίσιο εκδήλωσης στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων, στην οποία παρουσιάστηκε και η πολιτική ταυτότητα του νέου φορέα, καθώς και οι θέσεις του. Η νέα αυτή κοινοβουλευτική ομάδα αποτεείται από τους κ. Έφη Αχτσιόγλου, κ. Αλέξη Χαρίτση, κ. Νάσο Ηλιόπουλο, κ. Δημήτρη Τζανακόπουλο, κ. Θεανώ Φωτίου, κ. Σία Αναγνωστοπούλου, κ. Μερόπη Τζούφη, κ. Ευκλείδη Τσακαλώτο, κ. Πέτη Πέρκα, κ. Χουσείν Ζειμπέκ και κ. Φερχάτ Οζγκιούρ.

Η νέα κοινοβουλευτική ομάδα αναμένεται να πάρει το “βάπτισμα του πυρός το πλαίσιο της συζήτησης  του προϋπολογισμού της κυβέρνησης, με την στόχευση της να μην είναι ο ανταγωνισμός τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά η εξ αριστερών αντιπολίτευση στη Νέα Δημοκρατία. Αξίζει να σημειωθεί ότι με την συγκεκριμένη ονομασία διαψεύδονται οι πληροφορίες με βάση τις οποίες ο νέος πολιτικός φορέας θα ονομάζονταν “Αριστερά Μπροστά”.

Πηγη:in.gr

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



 

Διαβάστε Ακόμα